Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
inspiracja na dziś ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a zapomniałam napisać że przeraziła mnie twoja opowieść o sąsiadce
współczuje takich akcji!
no i rozbroiło mnie to jak napisałaś o oliwkach truskawkach i piwie, jak to pogodzić ... ja bym tam wszystko razem połączyła, wkońcu i tak wszystko w żoładku się zmiesza ;-)

dzisiaj już myślałam że się załamie bo położyłam się jakoś ok północy a Patryk już po 4 zrobił pobudke
ale wziełam go do nas do łóżka i dospaliśmy do 6, a to już była znośna pora
Też uwielbiam mojego synka takiego rozczochranego i jeszcze takiego zaspanego, słodki widok :-) No i ja też kiedyś przeciwniczką tv byłam jeśli chodzi o dzieci ale niestety rzeczywistość weryfikuje pewne rzeczy i przyznam szczerze, że nie wyobrażam sobie teraz żeby Patrykowi od czasu do czasu nie włączyć bajki, czasem może za często ... nie jestem z tego dumna ale cóż ... życie 
nie no, ziemniaczki albo jakieś marcheweczki to z chęcią przyjmiemy
a fryzjera zazdroszcze, ja wstyd przyznać ale już baaardzo dawno nie byłam, moja fryzjerka znikneła i nie mam do kogo pójść, zawsze nowych fryzjerów się boje, co mi na głowie zrobią
Miłej niedzieli na wychodnym ;-)
przypomniałas mi że to niedługo już zmiana czasu 

(...) zrobiło sie kwaśno, teraz musi jakiś czas upłynąć, żeby wszystko do normy wróciło.
(...) nie wygłupiaj się teraz ty!!!!!!!!!!!! wracaj tu natychmiast bo w ryło!!

z tym ze ja z tych co wolą z rana dłuzej pospac niż sie upiększać ;-) kurcze wtedy mnie tak fajnie wycieniowała ze nie musiałam nic robić...żeście mnie natchęły..kurcze no miałam już włosów nie ruszać :/

po czwarte, miał już być koniec z odchodzeniem wartościowych i zajebistych lasek z forum, czy nie?!
:*