reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
mnie ostatnio naszło na jagody jak sie naszykowalam koktajli to dopiero stwierdzilam z mozna usiasc z gazeta i popic jagodki gdyby mi dzieci nie wypily byloby super. a czy wasze dzieci mowią litere K bo sporo dzieci maja z nia problem a jak wam idzie nauka sisiania i jedzenia samodzielnego? chce porownacz czy nie za wczesnie zaczynam nauki albo czy nie za pozno sie za to wzielam

AGUSINKA moja mloda literke K non stop ma w uzyciu. jej peirwsze slowo padlo jak miala 7 mcy : kotek, potem kotek oggie. za to nie chce gadac literki M typu " mama":-D co do jedzenia to to potrafi ladnei trafiac lyzeczka serka czy jogurtu do buzi, nabija ladnie kluseczki,parowke, fasolke itp na widelec, zupek jej nei daje samej jesc:pppp jak chce to pije sama z butli ladnie ale poranne kakao czy wanilia to mama albo tata musi bo damie sie nie chce. co do siusiania to ja bede oduczac od pieluszek jak tylko zacznie SAMA chodzic. ma wszelki rpedyspozycje do tego, ladnei stoi, wstaje, chodzi za raczki i tylko brakuje jej odwagi zeby sie puscic i pojsc.... ehhhhhhhhh wkurza mnie to. na kolankach za to leci jak perszing.

WIOLI padlas od smordu jajek?????????????????, to co twoj chlop se nie umyl??????????????? :-D:-D:-D:-D tez bym padla jakby mi zbukami jechalo:)))))) a ten smrod jajek to se sama wymyslilas zboczenico:))))

moja Amelka to sama wszystko je i zupe i platki i sama bo jak ja nieraz chce jej dac zeby szybciej bylo i mniej przebierania to ona odwraca sie wychodzi z fotelika i nie dzidzia siama

jestem i ja!
wczoraj wieczorem odlecialam.Przyszedl kolelega do mojego meczyk ogladac, wiec zaszylam sie z ksiazka w sypialni, no i niewiele oczytalam..Za to dzisiaj obudzilam sie wyspana i nawet lepiej sie czuje:)

kroma- tobie tez zdrowka
ala- jak wyszlo przemeblowanie? fotki?:)
mala mi- razem sie rozliczacie ? ja wlasnie musze sprawdzic jak nam sie bardziej oplaca, jakas ksiegowa musze zatrudnic, bo sama niekumata w temacie jestem. A jak w ogole przygotowania slubne? Na jakim etapie jestescie, suknia jest w koncu?, bo jakos mi umknelo...
my tez na wiosne wozek planujemy kupicRagna- milego wakacjowania u rodzicow, neta tam masz?:)
jejku, wioli- ja dopiero doczytalam, ze i ty do oltarza pomaszerujesz! gratulacje! na kiedy planujecie ten wielki dzien?
jakby co, to ja swojej kiecki jeszcze nie sprzedalam;)
dawidowe- tulam..
kania, ida- :*****
dziulka- zazdraszczam pieknej pogody, choc i u nas zle nie jest:)
bidulki jestescie z ta jelitowka, na pocieszenie dla ciebie napisze, ze schudniesz troche dzieki niej:))))

reklama
hej
i my jesteśmy,nocka chyba ok bo nie mogę sobie przypomnieć czy się budziłam czy nie:baffled:
muszę Wam powiedzieć że i mój mężczyzna co raz częściej mówi o ślubie:szok:,my jesteśmy razem już prawie 9 lat,tylko że on zaczyna od zaplanowania podróży poślubnej a nie od papierków i wizyty u księdza,zobaczymy co z tego będzie bo my tak jak Wioli na przyszly rok,pewnie styczeń.Wesela robić nie chcemy tylko tak że dzisiaj ślub,jutro na wakacje całe 3 tyg:-D:-)

Wioli a Wy w pl będziedzie brać ślub,a z jakiej części polski jesteście?

Moriam a co ciekawego czytałaś?

Małami a ja wczoraj zapomniałam,pokazuj nam sukienkę szybciutko jak coś znajdziesz

NO to lecę kawkę zrobić

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry