wioli83
Fanka BB :)
Doris na zaproszeniach byl tez nr tel i tak to nic nie dalo
ostatni raz robie urodziny bo wiecej nereow zjem niz to warte do tego pewnie bedzie mu przykro ze tak malo dzieci orzyszlo:-(
kaniu wspolczuje ci bardzo bo wiem co czujesz nam tez lekarz mowil zeby mleka wogole nie dawac zreszta herbaty tez tylko wode elektrolity sa bardzo wazne bo u takiego malego dziecka o odwodnienie nie trudno obstawiam jakis wirus teraz tego pelno w powietrzu zmiana pogody wszystko wylazi spod ziemi
mala mi brak slow na twoja tesciowa podziwiam cie ze dalej tam mieszkasz ja bym nie dala rady krew by sie polala niemacie zadnych szans na wyprowadzke?
ida jak tam sprzatanie wszystko ogarnelas?u mnie tez by sie orzydalo ale mi sie niechce
gratulacje dla misi nowego zabka bylas juz u tego ortopedy?
ragna fajna dziewczyna z ciebie wiesz:-)
sariska kochana wszystkiego naj naj z okazji urodzin duzo zdrowka dla ciebie dla fasolki usmiechu na buzi i samych dobrych ludzi na twojej drodze zycze ci tez podrozy do kolezanki z uk;-)
U nas ok bartkowi guz sie zmniejszyl glowa juz nie bolala poszedl do szkoly dzis zielony dzien dobrze ze nie zapomnialam kubus rozrabia jak zawsze pieknie spi w nocy znowu aaa nie mowilam wam ze kupilam bartkowi pietrowe lozko pojedyncze i spia juz w osobnych pokojach strzal w dziesiatke bo bartek mega szczesliwy i kubus tez dobrze zniosl rozlake z bratem;-) dzisiaj mam pierogi ruskie na obiad mniam kolezanka od mojej sis zrobila mi 100 stwierdzila ze robi w pol godziny i bardzo lubi wiec to wykorzystalam
co ja ja jeszcze chcialam hmmm
Dziulka super bedzie nowa dzidzia doda ci powera i leane bedzie miec towarzystwo rob test
ostatni raz robie urodziny bo wiecej nereow zjem niz to warte do tego pewnie bedzie mu przykro ze tak malo dzieci orzyszlo:-(kaniu wspolczuje ci bardzo bo wiem co czujesz nam tez lekarz mowil zeby mleka wogole nie dawac zreszta herbaty tez tylko wode elektrolity sa bardzo wazne bo u takiego malego dziecka o odwodnienie nie trudno obstawiam jakis wirus teraz tego pelno w powietrzu zmiana pogody wszystko wylazi spod ziemi
mala mi brak slow na twoja tesciowa podziwiam cie ze dalej tam mieszkasz ja bym nie dala rady krew by sie polala niemacie zadnych szans na wyprowadzke?
ida jak tam sprzatanie wszystko ogarnelas?u mnie tez by sie orzydalo ale mi sie niechce
gratulacje dla misi nowego zabka bylas juz u tego ortopedy?ragna fajna dziewczyna z ciebie wiesz:-)
sariska kochana wszystkiego naj naj z okazji urodzin duzo zdrowka dla ciebie dla fasolki usmiechu na buzi i samych dobrych ludzi na twojej drodze zycze ci tez podrozy do kolezanki z uk;-)
U nas ok bartkowi guz sie zmniejszyl glowa juz nie bolala poszedl do szkoly dzis zielony dzien dobrze ze nie zapomnialam kubus rozrabia jak zawsze pieknie spi w nocy znowu aaa nie mowilam wam ze kupilam bartkowi pietrowe lozko pojedyncze i spia juz w osobnych pokojach strzal w dziesiatke bo bartek mega szczesliwy i kubus tez dobrze zniosl rozlake z bratem;-) dzisiaj mam pierogi ruskie na obiad mniam kolezanka od mojej sis zrobila mi 100 stwierdzila ze robi w pol godziny i bardzo lubi wiec to wykorzystalam
co ja ja jeszcze chcialam hmmmDziulka super bedzie nowa dzidzia doda ci powera i leane bedzie miec towarzystwo rob test
Ostatnia edycja:

u ortopedy jeszcze nie byliśmy... a jeszcze pneumo w tym miesiacu wiec nie wiem czy pójdziemy:/ sprzątanie qrka wodna w połowie!!!!!!! nawet nie zdawałam sobie sprawy jaki bajzel mam po kątach
o kuchni mówię, bo ugrzęzłam tu chyba na dobre
lecę dalej rypać
.Doczytałam tylko:-)