reklama

Październikowe Mamy 2010

Doris na zaproszeniach byl tez nr tel i tak to nic nie dalo:no: ostatni raz robie urodziny bo wiecej nereow zjem niz to warte do tego pewnie bedzie mu przykro ze tak malo dzieci orzyszlo:-(
kaniu wspolczuje ci bardzo bo wiem co czujesz nam tez lekarz mowil zeby mleka wogole nie dawac zreszta herbaty tez tylko wode elektrolity sa bardzo wazne bo u takiego malego dziecka o odwodnienie nie trudno obstawiam jakis wirus teraz tego pelno w powietrzu zmiana pogody wszystko wylazi spod ziemi
mala mi brak slow na twoja tesciowa podziwiam cie ze dalej tam mieszkasz ja bym nie dala rady krew by sie polala niemacie zadnych szans na wyprowadzke?
ida jak tam sprzatanie wszystko ogarnelas?u mnie tez by sie orzydalo ale mi sie niechce:-p gratulacje dla misi nowego zabka bylas juz u tego ortopedy?
ragna fajna dziewczyna z ciebie wiesz:-)
sariska kochana wszystkiego naj naj z okazji urodzin duzo zdrowka dla ciebie dla fasolki usmiechu na buzi i samych dobrych ludzi na twojej drodze zycze ci tez podrozy do kolezanki z uk;-)

U nas ok bartkowi guz sie zmniejszyl glowa juz nie bolala poszedl do szkoly dzis zielony dzien dobrze ze nie zapomnialam kubus rozrabia jak zawsze pieknie spi w nocy znowu aaa nie mowilam wam ze kupilam bartkowi pietrowe lozko pojedyncze i spia juz w osobnych pokojach strzal w dziesiatke bo bartek mega szczesliwy i kubus tez dobrze zniosl rozlake z bratem;-) dzisiaj mam pierogi ruskie na obiad mniam kolezanka od mojej sis zrobila mi 100 stwierdzila ze robi w pol godziny i bardzo lubi wiec to wykorzystalam:-D co ja ja jeszcze chcialam hmmm

Dziulka super bedzie nowa dzidzia doda ci powera i leane bedzie miec towarzystwo rob test

Ostatnia edycja:
reklama
O tej nieprzyzwoitej godzinie piję zdrówko za Was. Jutro nie wpdanę na forum, bo idziemy do znajomych, w niedzielę jadę do Starogardu, a tam to różnie z dostępem do kompa bywa.
Buziole!

no to teraz na dziuli się zemścić mogę:-pto kto będzie teścik robił, haaaaa????????:-D:-D:-Dnie no na serio to życzę żeby małpa przylazła i okazało sie tak jak ci napisałam w esku:tak:
wioli, aż mi szkoda twojego syńcia... wytłumacz mu że to nie przez to że dzieci go nie lubią tylko że mają nieodpowiedzialnych postukanych rodzicieli:cool2:u ortopedy jeszcze nie byliśmy... a jeszcze pneumo w tym miesiacu wiec nie wiem czy pójdziemy:/ sprzątanie qrka wodna w połowie!!!!!!! nawet nie zdawałam sobie sprawy jaki bajzel mam po kątach:zawstydzona/y:o kuchni mówię, bo ugrzęzłam tu chyba na dobre:angry:lecę dalej rypać:dry:

Hejo
witam się po małych zakupkach,ale oprócz tuszu do rzęs nic nie kupiłam :-(. Jednak zakupiłam kwiatuszka dla Mamci wpodziękowaniu, że wydała mnie na śiwat i się kobitka wzruszyła:-). Moja kochana
Kania,Dorisek,Małami,Moriam,Ragna,Dziulka,Wioli :*
Mala tulam...szczerze niewiem co napisać,alestrasznie mi smutno czytać jakie rzeczy Cię/Was spotykają. Jedynie cozostało to pomodlić się aby poszli po rozum do głowy i aby serducha poszukali.
Moriam zanim dowiedziałam się ktow środku wymyśliłam sobie Pola Julia i póki co przy tym zostaje. M. miał tym razem wybierać a że nie wniósł sprzeciwu :-)
Kania oby szybko Oliwce przeszło.Biedna malutka. I nawadniaj nawadniaj ją.
Ida szybkiego wyjścia zębisków
Ragnaa ja marzę o aparacie...tylko teraz jak bedę mieć koronę na 1 to niewiem czy mi założą (może Moriam poradzi) i generalnie jakby się dało to bym sobie fundnęła coby się cieszyć pełną buzią.
Dziula to rób testa :-), a drugą ciąże czuć ;-) i u mnie było tak jak w 1.
narazie mykam sie przespać, bo Zuu na spacerku z Babciami, a mnie strasznie głowa boli więcpodążam w kierunku łózia.Miłego popołudnia

oj tak IDUS piękną pogodę dziś mamy :-)

Dorisa tekst gdzie są jego rodzice powalił mnie ;-)

Ida na pocieszenie powiem ci ze nie ty jecna masz bajzel po katach:tak:ja sie chyba wezme za sprzatanie po drzemce kubusia zebym jutro niemusiala jezdzic ze szmata:-) moj bartek jest taki wrazliwy wlasnie i boje sie ze bedzie mu przykro juz mu zaczelam tlumaczyc ale co z tego wyjdzie to sie okaze jutro juz sie dzisiaj pytal czy impreza bedzie jak tak malo dzueci przyjdzie:-(

Zjadlam pierogi ake to nie to samo co mojej mamy niestety ide klasc kubusia spac

reklama
Hej ja tez tylko wpadam na chwilkę,byliśmy dziś u mojej mamy cały dzien,borek nie odezwał się tam ani slowem:no: doczytałam tylko że

Mała tak Ci współczuję bardzo,na prawdę.Trzymaj się malutka,co za ludzie:angry::no:

Kania a Wam ciągle zdrówka życzę

Makuc po zakupach sie nie odezwała

Dziulka :-D:-):-D;-) rób ten test

Sarisko wszystkiego najpiękniejszego z okazji urodzinek,radości z córeczek i męża:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry