reklama

Październikowe Mamy 2010

my też witamy się po długim spacerku i zakupach. 3 pary butów nabyte w tym dwie pary dla mnie i jedna dla niuni. POgodna cudna i spacer bardzo długi. Teraz panienka już śpi a ja odpoczywam bo nie mam sił ruszyc ani ręką ani nogą.

aha i mamy dwie dolne trójki

reklama
Melduję się i ja, po ciężkim dniu wczorajszym, dzisiejszym. Zaliczyłyśmy dwa długie spacery (w końcu wiosna) odwiedziłyśmy dziadka (mojego tatę) by złożyć mu życzenia imieninowe. Myślałam, że biegunka przeszła, wczoraj ani kupy nie było ani wymiotów a dziś znów dwie rzadziochy...dostała nifuroksazyd i czekamy. Męża temat pominę. Idę się za chwilę odstresować z psiapsiółką, tylko czy da się choć na chwilę zapomnieć... Pozdrawiam Was Wszystkie gorąco.

Ida, Dawidowe gratuluję Waszym Dziewczynom kolejnych ząbków !!!
Dziulka zrobiłaś ten test???

Nie byłam Dawidowe, bo mi młoda padła przed 18, i co miałam zrobić...
W żłobku panuje wirus, w ciągu tego tygodnia wykruszyło się już kilka dzieci z takimi objawami, wymioty, temp. biegunka.
Tak się zastanawiam co lekarz w takiej sytuacji by mi powiedział.
Mam nadzieję że najgorsze mamy za sobą....

DAWIDOWE pogratuluj Laurce kolejnych zębów ode mnie.
KANIA może jednak uda Ci się odstresować chociaż na moment? Mam nadzieję, że najgorsze już za Wami jeżeli o tego wirusa Oliwii chodzi... ech...

no i dołączam się do mam korzystających z wtak pięknej pogody :-):-):-) my dzisiaj też większość dnia na dworze spedziliśmy. Jutro mam full lekcji, więc już tak kolorowo nie będzie, no ale cóż :cool:

Makuc zobaczymy, a Tobie nie zazdroszczę lekcji w niedzielę a zwłaszcza w tak piękną pogodę.
Ja ostatnio dużo urlopuję ze względu na Oliwię ale mam nadzieję, że jakiś urlop zostanie mi na wakacje, choć biorąc pod uwagę ostatnie dwa miesiące ciężko przewidzieć jak będzie dalej.
Dawidowe smecta też na topie ale nie pije tak chętnie jak syropek.
Trzymam kciuki za Laurę, żeby ten katar nie zaatakował znów oskrzeli.

Miłego wieczoru Wam życzę i kolorowych ;-)

Ostatnia edycja:
Makuc to wyjdz z uczniami na dwór hihhiihihihi no co laptop i lekcje w parku.

Kania a ja trzymam urlop bo w lipcu ide na cały miesiąc poniewąż żłobek będzie nieczynny. Już się nie mogę doczekać.

ja na szybko bo dzisiaj mialam wychodne i teraz mama jest u nas i u nas bedzie spac bo wlasnei zesmy sie obzarli pizzami z pizzerii takimi ze szok, i nie chce zeby ktos mi czytal przez ramie co pisze.

Leane pospala do 8.30:)))))))))))))))) obudzila sie w takim humorze ze szok:))) swiergotka od rana:)))) w srodku nocy nei wiem co w nai wstapilo przebudzila sie i smiala, hihotala i gadala z 20 minut:)))))))))))

rano poniewaz mialam przepustke na opuszczenie koszar - polecialam na targ. w sumie bez celu. i bez celu wyszlam z dwoma bluzami sportowym markowymi za 5 euro jeszcze gosciu sie przyznal ze tira napadli gdzies tam i ze to z kradziezy z polnocy francji.... komedia.... poza tym kupilam spodnei rybaczki à la bojowki,czarne , za 15. potem kolo targu jest sklep z butami. mowie do mamy ze zajrzymy tam i co?? wylazlam z mega szpilami bez palcow, szpila ma chyba 12 cm, czarne, jutro obfoce to wrzuce zdejcie:p pozniej pojechalysmy do polskiego sklepu, kupilam naszyjnik Leane z bursztynu:)) do tego tona piwa, poslkich pasztecikow, zupek itp. potem do mamy do domu zawiezc jej zakupy i potem do nas i potem na spacer z Leane bo cud pogoda:))))

testu nei robilam, @ nadal brak i w poniedzialek odwiedze apteke:ppppppppp

reklama
Melduje sie;-) urodziny wyszly super bylo 12 dzieci bartek zadowolony kubus sie tez wyszalal byl w siodmym niebie bo tyle dzieci wszystkich zaczepial kazdego zagadywal po swojemu nikogo sie nie boi padl wieczorem jak kawka bede teraz z nim jezdzic czesciej pozniej bylismy jeszcze na imieninach u znajomego przez caly dzien nic nie jadlam bo niebylo kiedy dopiero teraz zjadlam kolacje za to kaw z piec wypilam jutro robimy urodziny w domu takze znowu bedzie urwanie tylka pogoda do bani bo padalo caly dzien uciekam na gale boksu dobrej nocki dla wszystkich szczegolnie dla kani happy i idy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry