Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
"widziałyśmy" się gdzie indziej;-)niezłe jaja z tą bramką... a z wyłażeniem z wyrka to też niewesoło... dlatego ja się zapatruję od jakiegoś czasu na tapczanik - mysza i tak w łóżeczku nie zasypia
a moze pokocha nowe wyrko tak że zacznie tam sama odlatywać?
taaaaaaaaa... marzenia
a co do bezpieczeństwa młodej u nas, to drzwi prowadzące na parter są always zamknięte - tylko nie wiem co w upały będzie, ale myślę że i tak zamykać będę, wystarczy okienny przeciąg;-)najgorzej mamy na podwórku bo nasz wilczuś lata w dzień "na łańcuchu", a M nie może się zebrać żeby mu zagrodę zrobić (z teściową do porozumienia dojść nie może gdzie go umieścić na podwórku
), więc młoda na podwórku pod stałym nadzorek. tym bardziej ze coraz bardziej ją ciągnie do "pieska"
:-)
dzisiaj rano Misia sama wzięła z półki dentinox i kazała sobie posmarować. pytam się : a gdzie posmarować? to pokazała języczkiem z tej strony na dole gdzie brakuje jej (chyba) czwórki ostatniej - moze i przypadek a może i nie;-)
widzisz jak działasz na ludzi?
przepis podobno jak dla debili, więc akurat dla mnie;-)tylko czy mój piekarnik nie spierniczy wszystkiego bo wszystko mi przypala ostanio a ja nie wiem o co kaman
, widocznie za intensywnie o tobie myśłałam i byłam pewna że coś napisałam;-)więc na wszelki wypadek już tak intensywnie mysleć nie będę

hmmmmm, chyba najpierw poszukam tamtego przepisu

) ale jakiś kotletów,kurczaków itp to nie bardzo może dlatego że miałam kłopoty z tym zołądkiem