reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

kurka wodna, gdzie wy wszystkie??????????????????:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

młoda odwaliła sajgon przed zaśnięciem, ja nie wiem kiedy doczekam się czasów że położy się sama, pomruczy, albo da sobie poczytać bajkę i zaśnie normalnie:sorry2:może jak podstawówkę skończy:dry:

za to mamy za sobą sesję malowania paluszkami:-p:-Dmoja mama była w szoku że pozwalam jej się tak paćkać - i jak zawsze przy tego typu jej reakcji zastanawiam się jak ona mnie i sis wychowywała:baffled:
nic, lecę młodą zakwaterować w łóżeczku

reklama
KANIA w drugiej polwoie sierpnia jestem w PL, od 13. i KRK najlepsze rozwiazanie bo latwo dojechac dla dobrej czesci z nas:)) ojjj jak ja bym chciala sie z wami spotkac!!!!!!!!!!!!!!!! a dzisiaj molestowalam DAWIDOWE przez telefon 40 minut i tak nam sie fajnie gadalo ze omal nie przegapilam godziny zeby zrobic mlodej jesc i zaprowadzic do niani:)))))

a poza tym to u nas upal:))))) i jutro mialam jechac z mezem na zakupy comeisieczne to stanelo na tym ze on zrobi zakupy sam a ja po pracy jade sie jarac na basen:)))

Normalnie coś czuje że mnie bierze...mam nadzieję że przejdzie ''bokiem'' bo nie widzi mi się żeby dziewczyny się zaraziły jeszcze Jula jak się zarazi to lekko przejdzie ale boję się o Amelkę bo ona po tym szpitalu żeby zaraz nie złapała

Sarisiu oglądałam fotki na tfurczości i hm...w zasadzie nie pamiętam czy to Twoje dzieło ta kołyska dla lali...coś mi się wydaję że udam się do piwnicy poszukać potrzebnych materiałów...a tak w ogóle tobie te pomysły z głowy się rodzą czy masz jakiś wzór lub pomysł z netu czy skąś ??

Dziula to wy co miesiąc jeździcie na takie większe zakupy...ja aż tak się spiąć nie mogę jeździmy co tydzień :-)

AGUSINKA robimy zakupy takie wielkie co miesiac a tak na codzien to dokupuje tylko to co potrzeba tzn chleb, ziemniaki jakies owoce, warzywa. cos czego sie nie da na zapas kupic. a tak to zarcie picie typu woda, mleko , pieluchy, olej, cuda...

Hello...cos spać po prostu dłużej nie mogę:no::baffled:.Ale za to wieczorem padam na pysk, więc koło się zamyka...
Co do zakupów, to bardzo udane, poza ostatnim momentem paniki,kiedy myslalysmy, ze nie zdązymy odebrać Casperka od niani.Najbardziej chyba cieszyłysmy sie z okazyjnie kupionych na Dzień Dziecka prezentów- nasze pracowite skarby dostały taczki:-):-D:tak:.No, to teraz oboje ganiają z nimi jak ten budowlaniec z dowcipu:-p;-):-D.W ogóle to byłysmy w Niemczech, na wielkich zakupach, bo tam po pierwsze sa rzeczy, które lubimy, a w Denmarku ich nie ma, a po drugie- i tak sie opłacalo, bo o wiele taniej.Tak wiec za 100E jestem spożywczo obkupiona, w czym niezła część to słodycze dla mojego "dużego dziecka", czyli M.;-)- trzeba było widziec jego minę na widok tych wszystkich czekolad z marcepanem:-D:-p.
Sorry dzis, to tyle u nas...jakos mnie coś morzy , może uda sie isc dospać...miłego dzionka wszystkim:****

Halo ja tylko na chwile, bo moje dziecko nas dzis rozpiescilo i spalo do 7 :).
Ale wpadlam, zeby Kani zlozyc najserdeczniejsze zyczonka :) urodzinowe, jesli mnie pamiec ma nie myli to rok temu byla u chrzesnicy i nikt o niej nie pamietal. A w tym roku postanowilam to zmienic :). Tak wiec kochana wszystkiego naj, naj, naj....niech Ci sie spelni wszystko o czym marzysz sle klan sariskow :). Calusek

images

KANIU wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!!!! Duuużo zdrowia i spełnienia wszystkich marzeń
images

Witam dziewczyny.mały dostał od nas tylko słodycze bo zabawek ma dużo a i tak nie chce się nimi bawić,od dziadków czekoladę tzn w ogóle od teściów wszystkie dzieci i wnuki dostali czekolady od moich rodziców kasę dostaliśmy po sto na głowę hehe.kaniu sto latek!!
wiecie jak mój syn wczoraj gadał brzydko na h... :szok: to co postraszyłam bocianem mówię mam zadzwonić do pana bociana on że tak no to wzięłam tela i udaję że gadam no i jak się przestraszył bo jakoś potem już tak nie gadał

Witam i przepraszam że ostanio was tak zaniedbuje. Przez cały tydzien normalnie o 21 to juz wykle spała. Wczoraj o 22 za to o 7 dostałam takiego kopa że szok i do 9,30 zrobiła:mleko dla małej, zmiana pieluchy, pranie z całego tygodnia, prasowanie 3 tygodni i ułozenie do szafek, ugotowałam zupe wiosenną dla młodej, sniadanie dla nas dóch, kurze, odkurzanie. Teraz młoda spi od 10 a ja siedze i gapie sie w serial na kompie. A że młoda zrobiła w pieluche grupszą sprawe wiec towarzyszy mi aura niczym z szaletu miejsckiego. No ale wybór czysta atosfera i szalejące dziecko czy lekko zanieczyszona i spiace grzecznie dziecko. Wiec ------- idzie przywyknąć do zapachów :-D:tak:

reklama
Sarisa, Emilia, Baśka :*** bardzo dziękuję za życzenia.
Wczorajsza randka się udała, pochodziliśmy po knajpach po jednej lampce wina i do następnej a na koniec pojedliśmy pizzy i koło północy byliśmy w domu. A dziś pobudka 4.30, mąż się zajął niunią a ja dospałam do 6. Posprzątane już mamy, obiad też jakiś jest :-) Zapomniałam ostatnio napisać ale zgubiłyśmy na spacerze osiołka z którym Oliwia zwykle spała, i dziś udało mi się kupić prawie takiego samego, jak się obudzi to będzie miała niespodziankę :-) Aaa siostra mnie wczoraj zapytała, czy zostanę chrzestną Ani, bardzo mile mnie zaskoczyła więc jej odpowiedziałam że z ogromną przyjemnością :-) Nadrobię Was pewnie dopiero jutro albo w poniedziałek, więc produkujcie ile wlezie, żebym miała co czytać :-)

Do góry