reklama

Październikowe Mamy 2010

kania z tym spaniem to taki incydent raz na jakiś czas bo tak to mogę pomarzyć,a buła na obiad bo dziś mam rosół a ja nie bardzo lubię bo się nie najem więc wolę się bułką zapchać,ale młoda za to uwielbia jupu (zupy) więc muszę gotować tzn babcia :-D bo ja nie umiem rosołu :zawstydzona/y:

reklama
Ika moja też uwielbia zupy ale nie w moim wykonaniu, ostatnio jest maniaczką mięsa ;-)
Wioli pisz jak Kuba, gdzie zaginęłaś?

Jeszcze pół godziny i do domku, ma nadzieję że nie zacznie padać bo jestem w japonkach i w koszluce z krótkim rękawem...Aaa i zamówiłam dziś dla Ani bujaczek z FP - wspóny prezent na dzień dziecka od Nas i moich rodziców. Oliwia nie dostała dużo prezentów, ale chyba najbardziej do gustu przypadł jej mikrofon ze stojakiem :-)

Ostatnia edycja:
Kania zupa w moim wykonaniu to najlepsza ''polatana po ogródku'' bo innych nie umiem i tym Lenka się też zajada,ogólnie to teraz się jej trochę poprawiło z jedzeniem ale czasmi to mnie nerwy biorą jak jeszcze nie spróbuje czegoś a już pluje i mówi ze nie chce to muszę jej najpierw usta jakoś posmarować żeby posmakowała i wtedy dopiero zaczyna normalnie jeść.
To tak ciepło u ciebie że się tak ubrałaś po latowemu?bo u nas zimno bez słońca.

Ika ciepło było rano i duszno, ale nie zmarzłam wracając do domu, teraz jest po burzy i nadal duchota.
Wioli napisz jak Kubuś się czuje?
Oliwia śpi od 30 minut, więc delektuję się chwilą przed kompem domowym :-)
Wróciła z żłobka z mega dobrym nastrojem i prezentami z okazji Dnia Dziecka (w piątek nie była, więc dostała zaległy). Wybawiłyśmy się w chowanego, frajda nie z tej ziemi. Poza tym znowu się o kilka nowych słówek rozgadała i to niekoniecznie tych pozytywnych ale puściłam mimo uszu. Moja psiapsiółka wylądowała dziś na patologii z krwawieniem, jest na obserwacji z dzieckiem wszystko dobrze ale ma leżeć i odpoczywać.

kaniu współczuję przyjaciółce i trzymam za nich kciuki;* ja mam złe skojarzenia :no::no::wściekła/y::wściekła/y:
Kamil zasnął ok.20 ja dziewczyny już nie wiem z czego on ma te ciagłe katarki ma dwa dni potem samo znika za parę dni lub tygodni znowu katarek:dry:
cambira mój mały zgrzyta ząbkami jak chce smoczka:baffled:
ika rosół łatwy a ta zupka jak to piszesz "polatana po ogródku" to ja sama bym jadła codziennie, synuś i mężuś tez lubią ale im to tylko mięcha dać i jajek:confused:

Ostatnia edycja:
Kania ikaa kubus bez zmian jak tylko nurofen przestaje dxialac odrazu ma 40 st goraczki caly czas marudzi slbo placze spal moze 20 min w dzien teraz tez jeszcze nie usnol bo slysze jak sie wierci obiadu zjadl z 3 lyzeczki ale mleko i jogurty je normalnie:-) nie pisalam bo niemialam jak bo praktycznie caly czas siedzi mi na rekach

Cambria kuba nie zgrzyta zebami:confused: a co u was jak karolek?

Hejo ja się tylk przywitam. Pojechaliśmy do rodziców....bo zdałam sobie sprawę, że tu mam jeszcze kilka potrzebnych rzeczy, a mój mężuś na bank by niby spakował wszystkiego (bo sama nie pamiętałam gdzie co położyłam ;-)). I tak właśnie od wczoraj cały czas coś szukam, szykuję i przygotowywuję i jeszcze musimy auto wkońcu zarejestrować ehh mówię Wam wszystko na wariackich papierach, dlatego nie bardzo mam na to czas ehhh
WIoli doczytałam tylko słoneczko moje, że Kubuś chory. Zdrówka dla niego.

reklama
Ikaa mnie wlasnie ta wysoka temp tak martwi w nocy jak zobaczylam 41 st to zbladlam:-(strasznie szybko rosnie zeby jeszcze tak malala szybko ale juz nie:wściekła/y: u nas w oarku o 22 maja byc fajerwerki podejrzewam ze kuba usnie zaraz przed 22 co by zachwile wstac

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry