Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
stem
wioli, biedny Kubulinek:-(niech szybko mu to chulerstwo przechodzi!!!!!!!!!!
Baśka, u nas takie katarki z zębami za każdym razem się wiązały, ale nie wiem jak u was w tym temacie. a co do broncho to mówiłam że działa:-)
Kania, 3mam kciuki za psiapsiółę!!!i przestań z tymi wyrzutami sumienia!!! ja wiem że serce boli, ale na nastęny raz już będziesz "mądrzejsza" o to doświadczenie
a podejrzewam ze jeszcze niejedna nauka na błędach nas czeka
cambria, moja z zębami wyczynia różne dziwne rzeczy: strzela, stuka, i zgrzyta ale ona to "na żywo" robi - chyba nam na złość bo aż ciarki wtedy przechodzą a ona się śmieje
. ale z tego co kiedyś słyszałam to zgrzytanie (szczególnie przez sen) może być oznaką pasożytów - ale nie musi chyba
strip, i tak trzymaj

ty gaduło
;-)
Dziula, to ci młoda prezent strzeliła:-)
makuc, to żeś zaszalała!!!
a okazyja jaka była, jeśli można wiedzieć?:-)bo mnie po 3 piwach wieczorem na drugi dzień taczką z pokoju do pokoju wozić trzeba
Kaniuś, z kina wyszły nici, więc dobrze że się nie napalałam
a Misiaczek w porzo, z tym że chyba dalej zęby hoduje bo nocki znów dyskotekowe
a z pytaniem o zasypianie to trafiłaś, ci powiem, bo ostatnio takie sajgony odprawia że pała mała
a a propos brzuszkowych problemów - ktoś wie czy takim maluchom można siemię lniane dać do jedzenia????????????????????
ja miałam dzisiaj dość "atrakcyjny" dzień, ale szczegóły to na gz jeśli dam radę;-)
wioli, biedny Kubulinek:-(niech szybko mu to chulerstwo przechodzi!!!!!!!!!!
Baśka, u nas takie katarki z zębami za każdym razem się wiązały, ale nie wiem jak u was w tym temacie. a co do broncho to mówiłam że działa:-)
Kania, 3mam kciuki za psiapsiółę!!!i przestań z tymi wyrzutami sumienia!!! ja wiem że serce boli, ale na nastęny raz już będziesz "mądrzejsza" o to doświadczenie
a podejrzewam ze jeszcze niejedna nauka na błędach nas czeka
cambria, moja z zębami wyczynia różne dziwne rzeczy: strzela, stuka, i zgrzyta ale ona to "na żywo" robi - chyba nam na złość bo aż ciarki wtedy przechodzą a ona się śmieje
. ale z tego co kiedyś słyszałam to zgrzytanie (szczególnie przez sen) może być oznaką pasożytów - ale nie musi chybastrip, i tak trzymaj

ty gaduło
;-)Dziula, to ci młoda prezent strzeliła:-)
makuc, to żeś zaszalała!!!
a okazyja jaka była, jeśli można wiedzieć?:-)bo mnie po 3 piwach wieczorem na drugi dzień taczką z pokoju do pokoju wozić trzeba
Kaniuś, z kina wyszły nici, więc dobrze że się nie napalałam
a Misiaczek w porzo, z tym że chyba dalej zęby hoduje bo nocki znów dyskotekowe
a z pytaniem o zasypianie to trafiłaś, ci powiem, bo ostatnio takie sajgony odprawia że pała mała
a a propos brzuszkowych problemów - ktoś wie czy takim maluchom można siemię lniane dać do jedzenia????????????????????
ja miałam dzisiaj dość "atrakcyjny" dzień, ale szczegóły to na gz jeśli dam radę;-)

tj. słyszałam o jego właściwościach ale sama go nigdy nie jadłam, więc tym bardziej w kwestii dzieciowej w tym przypadku zielona jestem. P.S. Ciebie po 3 piwach taczką trzeba wozić a mnie mąż na siłę z autobusu nocnego wyciągał, bo nie miałam siły wstać nawet i średnio robiło mi różnicę czy pojadę dalej czy w końcu do domu dotrę 
aż się nie chce nosa z domu wystawiać.