reklama

Październikowe Mamy 2010

Makuc a powiedz jak np jest jakis nowy post w innym temacie to to się jakos wyświetla? Czy poprostu trzeba sprawdzać kazdy watek? Czyli mam to pytanie zadać w "rozwój fizyczny..."?

reklama
Hej,
Widzę, że wreszcie Kania suwaczek dodała:) Aż miło popatrzeć:)
My dalej leniu****emy w Ustroniu. Hania padła po długim pluskaniu się w basenie. Dziś już, niestety, siku na trawkę nie robiła, a za to zlała się w majteczki i była niezadowolona. Coś dziś pić nie chce, mimo upału i w ogóle nie w humorze jest...

Makuc pochwal się efektami graficznymi, kiedyś też się bawiłam w to, nawet jakiś tam kurs skończyłam, stanowisko pracy w tym temacie też było ale szybko mi się "znudziło", raczej to forma zabawy dla mnie była niż zarobku.
Baśka Wam też się uda :-)
She poprzeglądaj sobie wątki jakie są i na pewno szybko się zoierntujesz :-)
E-lona to poćwicz za mnie, bo ja póki co się wstrzymam .
Ragna moja pije namiętnie wszystko co jej w ręce wpadnie ale jeść nie bardzo.

Kania powiem tak czasem to bardzo bym już chciała a czasem to chętnie bym zaczekała aż mały skończy 3 lata albo więcej:baffled: ale musimy odczekać te pół roku:confused::crazy: Więc myślę że tak pod koniec roku zaczniemy staranka:sorry2:
A wiesz może dlatego że dużo pije to jeść się jej nie chce bo mój znowu dużo je:dry:

A wczoraj wieczorkiem jak mąż wrócił z pracy wykąpaliśmy się ,zjedliśmy kolację, zamknęliśmy się w pokoju i otworzyliśmy sobie po piwu tzn ja Redsa a Kamil z tekstem że też chce piło (piwo)to mu wlałam do kubka herbatę gorzką żeby nie zajarzył że to normalna i mu mówię to pij te piwo on się napił i mówi mamo piło be to nie pij odpowiadam i daj kubeczek on nie i wyobrazcie sobie wypił ale nie wlałam mu dużo bo tak z 50ml

Ostatnia edycja:
KANIA to może jakiegoś kursu obsługi tego "cuda" mi udzielisz, bo otworzyłam program i....zamknęłam :crazy: chulera trudne to a muszę ulotkę zrobić :angry:
RAGNA może to przez pogodę tak? U nas jest ponad 30C dzisiaj a Alicja dzięki temu jak terminator i płaczka się zachowuje. z piciem jest u nas podobnie jak u BAŚKI Alicja czasami w dzień potrafi praktycznie nic nie wypić a potem wieczorem/ w nocy (!) pije tyle, że szok.
E-LONA ale sobie dogadzasz. Sernik na zimno? mniam. Szkoda, że nie mieszkasz bliżej to bym z wizytacja po wiadomoco wpadła :-D
BAŚKA zobaczysz, że czas szybko minie i Ty też w końcu upragnionej fasolki się doczekasz.

mój mąż ostatnio też coś o dziecku wspomina. Ale ja szybko gaszę jego gdybania i podteksty. Powiedziałam mu, że jak znajdzie lepiej płatną prace to wznowimy temat :-p:-);-):rofl2:

BAŚKA bez kitu :laugh2:
SHE dopiero zauważyłam pytanie: jeżeli chodzi o nowe posty to te wątki, w których ktoś dodał post, a Ty go jeszcze nie przeczytałaś, są na samej górze listy wątków plus widzisz je pogrubione.

reklama
makuc moja szwagierka broni się przed drugim dzieckiem tym że miała cc a mała ma już 3,5lata a ja też miałam i mi lekarz mówił że po pół roku można zajść po cc w ciążę a ona mówi mężowi że po 3 latach a co najlepsze mamy tego samego ginka:dry: z tym że mi ginek mówił że najlepiej odczekać od roku do 1,5 :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry