reklama

Październikowe Mamy 2010

Hej!
Baśka mam nadzieję, że wzięłaś tabletkę i poszłaś spać.
Kania jak się wszystko uspokoi to i lepsiejsza żona z Ciebie będzie. :-) A w dzień też senna jesteś? Czy tylko w nocy tak szybko padasz zmęczona całym dniem?
Buty z fermy mam (dostałam).

reklama
E-lona w dzień jestem senna ale jak wracam po pracy nie mam szans się położyć, choć pewnie jakbym się uparła...Teraz i tak mniej ale jakieś dwa tygodnie temu to spałam na siedząco w pracy. Więc może i śpiączka minie z czasem. To pochwal się bucikami :-)

ooo widzę, że KANIOWY suwaczek się pojawił :-):-):-)

images

i niech Dzieciątko się w brzuszku książkowo rozwija!

U nas dzisiaj pobudka po 7 była :szok: co jest tym bardziej dziwne, że Alicja o 19 już dawno blanociala. No ale dzięki temu i ja jakaś taka żywsza się czuję.

E-LONA jak to kto? a ja? :-p pochwalisz się butkami?
SHE widzę, że DZIULENCJA już Ci wszystko idealnie wytłumaczyła, więc powtarzać się nie będę.
ooo SHEEENEY jesteś! a Wy jak sobie radzicie? i jak się miewasz tak w ogóle?

* Alicja właśnie jeżyka dorwała i pochłonęła zanim się zorientować zdążyłam :confused::baffled:

Makuc jestem jestem aurat babcia tymka nosi i mu spiewa a Tomek lata i "porzadki" robi wszedzie.mamy sie calkiem niezle,ale w niedziele babcia i brat juz leca spowrotem i bedzie mi smutno :-( bo juz sie do nich przyzwyczailismy a babci pomoc jest nieoceniona

Kania może senność minie, a może nie. Moja qmpela całą ciążę by przespała. :-D
Makuc ja miałam pobudkę pół godziny po Tobie i zamiast iść za przykładem dziecka i zasnąć to zaczęłam rozmyślać i wstałam.
Sheeney wszystko co dobre szybko się kończy, niestety.

A buty zaraz na modowy wrzucę. Takie zwykłe są do biegania na co dzień.

Dzień dobry :-)
U mnie cieplutko i słoneczko świeci. Za chwile idziemy na dwór.
Kaniu nawet nie zauważyłam. Ogromne gratulacje :-)
A czy któraś jeszcze jest w ciąży lub ma juz dziecko młodzsze od naszych październikowych??

reklama
Sheeney dziękuję, na ten temat pisałam tylko na gz jak się coś działo.
Wierzę, że babci będzie brakować ale na pewno świetnie dacie sobie radę :-)
Makuc wow to się wyspałaś za wszystkie czasy co??? Moja jakby dorwała jeżyka to by schowala się gdzies i po kryjomu zjadła ;-)
Renata dziękuję, a ogólnie jak się czujesz?
Ones mało coś pisze u Nas :-(szkoda.
E-lona ja mam teraz takie spanie w nocy ze naprawdę mówię do męża, żeby mnie budził jak mam dyżur w razie "w", ale oczywiście mnie nie budzi.
She jest klika podwójnych już mam :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry