reklama

Październikowe Mamy 2010

Makuc szkoda szkoda,trzeba bedzie od nowa pryzwyczaiac sie do samotnosci ze za dwa tygodnie i my bedziemy sie wakacjowac :-)

she ja mam 2 miesiecznego Tymka:-)

kaniula oby ci ta sennosc szybko minela ,ja pamietam,ze z Tymkiem na poczatku tez najchetniej spalabym caly czas.a juz wiesz na kiedy masz termin??

Ostatnia edycja:
reklama
Kania to super akurat na wiosne :-)a co bys chciala druga coreczke czy synka?Swoja droga coraz wiecej podwojnych mam sie nam tu robi:-) Bedziemy 2 tyg na Corfu i juz sie doczekac nie moge

E-lona
moj sie sam nie ubiera alerozbieranie wychodzi mu ekspresowo:-D

Ostatnia edycja:
Sheeney oczywiście fajnie gdyby była parka, ale mam przeczucie że to córa będzie ;-)
E-lona moja też, dlatego czekam aż sama mnie poprosi, no chyba że nie mam czasu na jej ubieranie się po swojemu (np. przed wyjściem do żłobka).

My juz wrocilismy do domu. Dzieciaki się wylatały, wybawiły i wybrudziły ;)
Zjedli drugie śniadanie i młodszego położyłam na drzemke a starszy ogląda bajke.
Co dzisiaj gotujecie na obiad?
Ile ważą i mierzą Wasze dzieci??

aaa i któras pytała skąd dokładnie jestem i chyba nieodpowiedziałam. Jestem z Płazy. Ale myśle, ze nie będziecie kojarzyć ;)

SHE zdecydowanie łatwiej będzie odpisywać jeżeli pytania o rozwój dzieci będziesz zadawała na odpowiednich wątkach :tak:

Właśnie zaznajamiam się z adobe illustrator :szok: i będę się w grafika "bawić" łooo

Makuc koniecznie pochwal się efektami tej zabawy.
She ja sprawdziłam i już wiem gdzie to jest.
Na obiad chyba makaron z serem dziś zrobię.

Też właśnie wróciliśmy z dworu. Laura już pojedzona i chyba śpi (nie widzę, bo głowa w drugą stronę odwrócona). Za kilka minut zabieram się za robienie sernika na zimno i ćwiczonka.

reklama
Mały właśnie zasną.E-lona nic nie wzięłam tylko dwie kawy wypiłam i nie śpię od tej 5.00:dry:

Ehh no tak następna pażdziernikówka zafasalkowana:sorry2: aż mi troszkę zal:confused: Kaniu życzę Ci synka a Onesmile i Renacie córeczek:-):-)

Ja jak dobrze pójdzie to pod koniec roku zacznę staranka:sorry2:

Mój próbuje się sam ubierac i nawet majtki sam umie klapki też ale z resztą są małe problemy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry