reklama

Październikowe Mamy 2010

witam tak na szybko. Leane u niani, ryk byl, ale trudno mloda po prostu MUSI sie przyzwyczaic. wyla jak wychodzilam i chwilke jeszcze po ale potem ok.

KANIA pisalam na zamknietym odnosnie pracy.

obiad wlasnie robie:))

reklama
makuc nie mam dużo mebli bo od 6 się wyprowadzam i nie chciałam kupować bo zawsze gdzie indziej to mogę nie ustawić i tak nie wiem kiedy tyle lat zleciało. Jak bym wiedziała że to będzie tyle lat to bym kupiła. Wiec mam tylko dwie pułki łózeczko fotele i stolik. Bedę musiała zacząć zbierać kartony. A ubrania to w worek czy też kartony?

Kania tak pojechali wczoraj:-( a dolegliwosci ciazowych to Ci bardzo wspolczuje bo wiem jaki to koszmar...

Dawidowe najwygodniej wszystko w kartony.U nasprawie w kazdym sklepie mozna kupic takie do przeprowadzki wiec moze poszukaj gdzies.Jak Ci sie nie bedzie chcialo rozpakowywac to ustawisz jeden na drugim i mniej miejsca Ci zajma niz worki,ktore moga sie podrzec:tak:;-)

DAWIDOWE widzę, że SHEENEY już Ci napisała ;-) na ubrania też zdecydowanie lepiej kartony sobie załatwić, będziesz miała od razu wszystko poukładane to po pierwsze, a po 2 będzie pewność, że nic w trakcie przeprowadzki nie zginie/ nie zepsuje się itp.

U mnie od rana same wkurzające wiadomości :no::crazy::angry::eek: br.

Dawidowe to faktycznie nie miła niespodzianka, 400 zł to kupa kasy...a co do pakowania, to ja pakowałam ciuchy to worków, reszta rzeczy w kartonach.
Makuc kto Cię tak wkurza z rana?
Sheeney szkoda że już pojechali ale niedługo wymarzone wakacje więc do tego czasu na pewno przy dwójce szybciej czas zleci :-) Kiedy minęły Ci te dolegliwości?
Dziulka Leane się przyzwyczai, początki na pewno są trudne ale z każdym dniem będzie lepiej :-)

Ostatnia edycja:
Kania z Tomkiem to mi przeszlo dopiero gdzies ok 13 tyg,pozniej pod koniec ciazy wrocily a z Tymkiem zdecydowanie mniej mialam mdlosci i tylko na poczatku ,za to zgage z Tymkiem mialam non stop...:confused2: a sennosc tez w pierwszych dwoch miesiacach i pod koniec obu ciaz

dawidowe to masz z tym mieszkaniem i czynszem pecha:eek: też myślę że 400zł to kupę kasy.A masz już inne mieszkanie na oku?
Ja też po cichu liczę że uda nam się z tym mieszkaniem znajomego bo tak szczerze mówiąc to niby u teściów się mieszka ale tak jakbym osobno mieszkała bo opłaty trzeba robić a mam tylko pokój więc wynajęcie mieszkania wyjdzie nas dużo lepiej bo szukamy dwupokojowego takie nam starczy:sorry:

Hej,
Dawidowe podwyżka o 400 zł to dużo. Mam nadzieje, że uda Ci się znaleźć cos fajnego :)
U nas po wekkendzie super. W sobote bylismy u mojego wujka (10 lat starszy) bo urodziła mu się córa. Potem u szwagra na grillu. A wczoraj w Będzinach i szlismy szlakiem do Ojcowa ale troche pobłądzilismy hehe

Załozyłam nowy temat z zapytaniem o aparat. Widzę, ze wchodziłyscie ale nikt nic nie odpisał. Także proszę o odpowiedzi bo mi zależy.

Dzień dobry w południe:-)
Agusinka a wy znowu w szpitalu,duzo zdrówka dla Amelki i szybko wracajcie do domku.
Elona ano jestem jestem,no i myślę że w tym wieku już nie będzie piszczeć chyba że swojemu facetowi to wtedy tak.No i nie wstydź się pokaż fotki.
kania to superowy weekend mieliście,a Lenka też ostatnie nocki popłakiwała i nie wiem czemu czy gorąco czy brzuszek ale dziś już lepiej spała.
dawidowe 400 zł to normalnie rozbój,a pakować się to jak ci wygodniej,ja pewnie w worki bym sie pakowała ale tez sama bym wszystko przewoziła a jak firma jakaś to może lepiej w kartony bo na worki to oni nie będą pewnie uważac.
makuc co się tak denerwujesz od rana?

Co do wychodzenia to my też nigdzie nie wychodzimy bo po pierwsze z moim gdzieś iść to tylko na trochę bo on nie lubi przesiadywać gdzieś za długo najlepiej godz i do domu a przecież przez godz to się czlowiek nie rozkręci dobrze i z tego powodu wolę sama z młodą jechać.On sam nigdzie nie wyjdzie bo kolegów żadnych nie ma więc też taki odludek.ja gdyby nie koleżanka i jedna kuzynka to też bym nie miała gdzie wyjśc.To już nie to co kiedyś.

reklama
Kania to może się ośmielę. hahaha
Dziulka będzie dobrze. Pewnie Leane już zapomniała, że mamę ma. ;-):-)
Makuc przecież dziś nie 13go w piątek. Mam nadzieję, że do końca dnia już same dobre wieści będą.
Dawidowe szukaj, szukaj i trzymam kciuki, żeby szybko coś fajnego i taniego się znalazło.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry