reklama

Październikowe Mamy 2010

wioli ja nie śpię od 4 :eek: Kamil mnie obudził bo bajkę chciał mówię mu że jest noc a ten w ryk bo on chce bajkę o śwince:oo:
No to włączyłam mu i dalej miałam zamiar spać ale ciągle tylko mamuśka mamuśka:confused2: potem mąż wstawał i po spaniu już całkiem było:baffled:

reklama
u Was też jest taka pieruńska pogoda za oknem? :eek::confused2: ni to pada, nie nie pada - aż się z domu odechciewa wychodzić...
Muszę się pochwalić, że od wczoraj jestem rudo-blondowa :laugh2: z czarnych włosów fryzjerka w 3h zrobiła mi jasne i teraz jak patrzę w lustro to ni chu chu siebie poznać nie mogę.
I jakoś mi dziwnie tak. Wczoraj jak Panowie z pizzerii znajdującej się na wprost mojego bloku mnie zobaczyli to zaczęli się drzeć pytając gdzie się "ich" czarnula podziała :-D bo byli pewni, że ja z tym czarnym to tak naturalnie mam a tu ZONK :-p ciekawe tylko ile wytrzymam w tych rudościach :confused::ninja2::cool: A wygląda to +/- tak:

images
tylko jest nieco bardziej "rażący" i jakimś cudem go przygasić muszę :rofl2:

BAŚKA GRATULACJE!!! w końcu macie możliwość pójścia na swoje i uwolnienia się od tej chorej atmosfery. Teraz już może być tylko lepiej. Zdecydowanie!
AGNIESZKA chętnie sama na "jesteś bogiem" bym się wybrała. Ale w sumie nie ze względu na PFK, bo ten film w pewnych kluczowych kwestiach bardzo rozmija się z rzeczywistością, ale z samej ciekawości. W sumie śmieszy mnie to trochę, że wystarczył jeden (dobry?) film a nagle znalazło się miliard nowych fanów tejże grupy HH :szok::-D którzy przed wejściem "JB" do kin w ogóle nic o Paktofonice nie wiedzieli i jedyną nutą, która znali były "chwile ulotne" i "jesteś bogiem" nooo ale komercha to komercha jak by nie było ;-)
KROMA :* Pracusiu (dla IDKA tyż) i mam nadzieję, że Twoje 2 Urwisy szybko przyzwyczają się do nowej sytuacji.
KANIU odebrałaś już wyniki badań? Wszystko ok? Dobrze, że u Twojego brata tylko na zszyciu głowy się skończyło...
EMIŚ fajnie, że udało się Wam miło czas we 4 spędzić i oby takich chwil zdecydowanie więcej było.
HAPPY napisz co tam u Was słychać. plis :zawstydzona/y:

i na razie tyle nadrobiłam. Później cusik dopiszę tylko Alicję muszę "obłaskawić", bo stoi nade mną i marudzi :no:

makuc ja Ci powiem ze mi właśnie taki kolorek bardzo się podoba:tak: moja szwagierka była blondi i sobie zrobiła taki rażący kolorek rudości-blondu i bosko wygląda :-) ale ja niestety nie mogę bo mąż powiedział że z domu mnie wyrzuci jak taki sobie zrobię:-D:-D A tak poważnie to mi jasne włoski nie pasują tylko brązy więc muszę mieć takie:baffled:

Makuc swietny kolor!!! Tez mysle o podobnym.P.S u mnie tez beznadzijn pogoda

Baska tak w ogole to gratuluje znalzienia mieszkania ,wyobrazam sobie jak sie cieszysz na mysl o wyprowadzce:-)

Moim dzieciom w nocy odchcialo sie spac,my spimy we czworke w sypialni i wyszlo,ze chlopaki obaj sie obudzili i im sie spac przez godzin nie chcialo..:confused2::baffled: wiec od rana mam bol glowy i jestem niewyspana :confused2:

Makuc kolor ciekawy a moze bys dala swoje foto a nie jakies +- u nas tez leci ten film w miescie obok wybieramy sie na week tylko musze jeszcze z mamunia pogadac ja ide z ciekawisci chociaz muzyka nie jest mi obca bo moj k jest zwolennikiem takiej muzyki zreszta jak leci u nas cos polskiego to wstyd nie isc jedynie na kac wawa nie bylam bo to byl wiekszy wstyd hehe

Baska moj kuba tez ostatnio budzi sie o 4 ale laduje u mnie i do 7 pospi jeszcze
Kania jakie ty badania bylas robic?i czemu ja o niczym niewiem?pisz tu raz dwa!
Chcialam kubie ostatnio kupic gumowce bi cuagle pada i pada i co zadne na niego nie pasuje noga wchodzi do polowy i basta musialabym mu polamac nogi by cale stopy weszly to samo z kozakami niewiem jak ja mu buty na zime kupie

sheeney oj żebyś wiedziała uśmiech mi nie schodzi z buzi:laugh2: a w dniu wyprowadzki będę wniebowzięta w końcu spokój,cisza i nikt mi nie będzie buszował po pokoju :sorry:

wioli Kamil tak robi jak coś mu dolega ale badał go dziś pediatra i nic nie stwierdził no tylko tyle że on alergiczny może być bo ma katar i kaszle:crazy: no i myślę że być może na sierść kota lub psa bo ja też mam a szwagierka ma 5 kotów i 4 psy:szok: a te koty i psy latają po domu,podwórku więc miały ma z nimi styczność ale już niedługo normalnie aż chyba sobie zapodam suwaczka ze szczęścia:rolleyes:

WIOLI zaangażuję męża jak wróci i wstawię ;-)

właśnie odliczam minuty do położenia Alicji spać, gdyż podobnie jak SHEENEY, miałam nocne "czuwanie" i teraz głowa mnie zdecydowanie za bardzo boli :no: mam tylko nadzieję, że me dziecię nie wywinie mi jakiegoś numeru i np. nie zdecyduje, że jednak dzisiaj drzemki niet.
BAŚKA mój ślubny też rudości nie lubi ale do tej jakoś się przekonał :laugh2: docelowo na głowie jasny blond mam mieć ale po dekoloryzacji muszę trochę z innym "czymś" na głowie pocierpieć.
WIOLI czyżby Kuba miał wysokie podbicie? Kozaki jeszcze rozpinane spokojnie możesz kupić i będzie git ale z kaloszami rzeczywiście już jest mało kolorowo.

makuc szwagierka miała taką czerwień niby ale teraz po dwóch tygodniach ładnie jej tak wyjaśniało i ma świetny kolorek taki jak mi by odpowiadał ale cóż fryzjerka odradzała mi jasne kolory:baffled::confused2:

Makuc, Wioli dzięki, testy tarczycowe robiłam.
Makuc chciałabym Cię zobaczyć w tych włosach, bo kolor mnie się bardzo podoba.
Ida dzięki za mega wypasiony post i w końcu coś o sobie, Misi, pracy :-) a co do nerwowości to właśnie wynika z niedoczynności tarczycy, szkoda że mój mąż nie może tego pojąć ale cóż jego problem, nie mój.
Baśka cieszę się naprawdę a teściowa to Ci teraz może...no i super, że Kamil już zdrowy.
Wioli to może trzewiki na zimę ocieplane a są też takie kaloszki krótsze.
Sheeney zatem życzę wsypania w ciągu dnia, i chłopaków drzemki, moja córa nad ranem też ląduje u Nas w łóżku i rzadko zasypia, zwykle to chce układać puzzle albo czytać bajeczki.
Dawidowe mam nadzieję, że ból gardła minął a Laurę niech żadne choróbsko nie rozbiera.
Dziulka jakmam co wieczór "teatrzyk" i co mam zrobić...
E-lona, Sarisa gdzieś się zapodziały?
Alicja, Mała_mi, Doris, Roxannka, napiszcie co u Was?

Jeśli kogoś pominęłam to sorki ale dziś naprawdę nie mam głowy do niczego... O 17.30 mam wizytę u gina i stresuje się na maxa, poza tym z mężem średnio, ale to już zaczyna być standardem, zawiodłam się na nim.

Ostatnia edycja:
reklama
witam na szybko wp zerwie.. u nas zaraz bedzie chyba burza i ja wracam do pracy na 15.30. oj nei chce mi sie....

KANIUS pogadaj z chlopem albo napisz mu list tak jak ja zrobilam i powiem ci ze zadzialalo takie " w pysk" na pismie chlopu:)))a co do gina to trzymam kciuki:))) moja koelzanka z pracy jest w ciazy i prawdopodbnie ma blizniaki bo to 3 miesiac a wyglada jak ja w 7. a ich pokolenie jest wlasnei "blizniakowate". ma tez syna z pierwszego malzenstwa 9 letniego.
BASKA zapomnialam Ci wczoraj skrobnac -super ze bedziecie na swoim!!! zadna klipa ci nei bedzie mieszac w zyciorysie!
a tak pzoa tym to moja gwiazdeczka wczoraj psozla spac bez tatrzyku az normalnie mialam ochote speiwac z radosci.... dzisiaj rano za to poplakusiala sie troszke jak ja musialam zostawic ale potem jak zniklam to byla cala hepi.dzwonilam teraz do niani to ladnei sobie pojadla i fajnie sie bawila do poludnia, jedyne co to Timéo nie ma prawa jej dotknac wlosow bo od razu na niego drze gebe, nie ma prawa jej tykac dudusia i niebieskiego koleczka.

a mam pytanie: czy wasze dzieci jedza paste do zebow??? od jakiegos czasu juz myjemy zabki wieczorem, mloda to bardzo polubilo tylko zre paste do zebow a jak ma plukac buzie to pol wody z pasta wypija pol wypluje... malo tego jak ja namydle to lize mydlo z reki np i sybko splukuje woda... cholera jak piernie to banieczki beda sie unosic w powietrzu....

a moja madry chlop jedzac z Leane przedwczoraj kolacje pil sobie winko, Leane zawolala ze ona tez chce no to moj dal umoczyc dziobek Leane w kieliszku z mysla ze zaraz bedzie pluc na hektary, a Leane " daj jeszcze winko!!! daj!!!":baffled: maz mowil ze tego sie kurde nei spodziewal ale oczywiscie jej nei dal. dal jej inny kieliszek i soczek z pozeczki -tez koloru winka:ppp czort maly nooo....

musze spadac do roboty... jutro wolne mam ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffff.no to do wieczorka:))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry