Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ni to pada, nie nie pada - aż się z domu odechciewa wychodzić...
z czarnych włosów fryzjerka w 3h zrobiła mi jasne i teraz jak patrzę w lustro to ni chu chu siebie poznać nie mogę.
bo byli pewni, że ja z tym czarnym to tak naturalnie mam a tu ZONK
ciekawe tylko ile wytrzymam w tych rudościach 

A wygląda to +/- tak:

którzy przed wejściem "JB" do kin w ogóle nic o Paktofonice nie wiedzieli i jedyną nutą, która znali były "chwile ulotne" i "jesteś bogiem" nooo ale komercha to komercha jak by nie było ;-)

moja szwagierka była blondi i sobie zrobiła taki rażący kolorek rudości-blondu i bosko wygląda :-) ale ja niestety nie mogę bo mąż powiedział że z domu mnie wyrzuci jak taki sobie zrobię
A tak poważnie to mi jasne włoski nie pasują tylko brązy więc muszę mieć takie

wiec od rana mam bol glowy i jestem niewyspana 
a w dniu wyprowadzki będę wniebowzięta w końcu spokój,cisza i nikt mi nie będzie buszował po pokoju 
no i myślę że być może na sierść kota lub psa bo ja też mam a szwagierka ma 5 kotów i 4 psy
a te koty i psy latają po domu,podwórku więc miały ma z nimi styczność ale już niedługo normalnie aż chyba sobie zapodam suwaczka ze szczęścia
mam tylko nadzieję, że me dziecię nie wywinie mi jakiegoś numeru i np. nie zdecyduje, że jednak dzisiaj drzemki niet.
docelowo na głowie jasny blond mam mieć ale po dekoloryzacji muszę trochę z innym "czymś" na głowie pocierpieć.
maz mowil ze tego sie kurde nei spodziewal ale oczywiscie jej nei dal. dal jej inny kieliszek i soczek z pozeczki -tez koloru winka