reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Dorisku już zazdroszczę Ci tego wypadu w góry i tego leżakowania na polanie :-) Badania miałam krwi dla neurologa (w związku z kręgosłupem) a jutro mnie czeka mały stresik - usg połówkowe :-) Czemu w pracy nie ciekawie? Brak pracy, czy szef staje się niewypłacalny dla swoich pracowników? Ooo to ja się wyśpię za Ciebie, bo ostatnio zasypiam po 21 :-)
Basia teściowa się bardzo pochorowała? Zdrówka dla Niej.
Zdrówka dla Wszystkich Chorowitków !!!
I co tu taka cisza???

witam i ja

hm zaczytana ostanio w książkach. I tak czas płynie. Siedzimy w domu to moja królewna robi bałagan że hej. A teraz odpoczywa chyba od 11,30 wiec przeszło 3 h. Jak wstanie obiadek i dalej robimy bałagan. Jednak chodzenie do pracy to niesamowity odpoczynek. Wiec w tym tygodniu tylko dwa dni popracuje i potem znowu weekend Potem 3 dni i może piatek wolny to 4 dni wolnego.
Widze ze wczoraj nikt nie miał nic do napisania, każdy zajęty swoimi sprawami. Gdzie te czasu że 2 dni nieobecności był niemożliwe do nadrobienia.

Dziulka jak to robisz że twoja sypia do 9. Moja jak pośpi do 7 to rekord. Mimo że wczoraj wstała o 6 nie spała cały dzien i poszła po 20 spać to i tak wstała o 7. Co ty jej dodajesz do jedzenia lub picia przyznaj się?

Kania jak badania i gdzie wyjedzałas na weekend?

Doris dobrze cię rozumiem z brakiem sił. Wypadu w góry zazdroszcze bo sama bym chętnie pojechała.

Baska tesciowa to chyba z tesknoty za wami się pochorowała. Zawsze się docenia kogoś jak go nie ma za blisko ;-)

witam wieczorem:))

DORISKU to jest zumba- polaczenia tanca z fitness a na zamknietym masz video moje w akcji z naszym ciachem:) a ze chyba dobrze mi to idzie to na 6 zajec 5 przetanczylam na scenie z nim:) ojjj doczekac sie srody nei moge:)))))))))) 4 kilo mnie juz nie moge:))))))) musze wrzucic fotki moje nowe:))))a tanczymy zm istrzami FR tancow latynoamerykanskich i wielokrotnym mistrzem europy:))) w kazdym razie po 1h tanca z nas sie totalnie leje:))))))))))))))oprocz zumby tanczymy tez flamenco, salse, regeton i cus tam jeszcze:)))

DAWIDOWE ja w ciazy duzo spalam i w godzinach kiedy robilam siesty to tak Leane spi od narodzin, a jak wolne mam albo na popoludnie to jej mowie ze rano nie wstajemy i moze spac dluzej:) i nieraz juz o 8h gotowa do boju i slysze rano " toz to niemozliwe!!! mama rob butelke! zmien pieluszke!" a nieraz 8.30 lub 9h, kiedys dociagnela do 9.30 i to jeszcze ja budzilam spiocha malego:))) wieczorem idzie spac o 21h.

Dawidowe nie wiem czy z tęsknoty ale coś może być na rzeczy bo odkąd poszliśmy to chora.Cosik z ciśnieniem ma za wysokie:crazy:

Mały zasnął ja teraz weszłam na chwilkę ale widzę że malutko napisane,chyba nikt nie ma czasu:dry:
Ja myślałam że jak pójdę na swoje to będę więcej na BB ale nici z tego bo muszę lapka pilnować przed moim łobuzem bo ciągle coś miesza jak tylko usiądę więc już wolę jak on śpi zasiadać.
Ehh a ja mam stres bo malutko kasy mi zostało a gdzie tam 10listopada:szok: Szwagier cóż niby dał kasę ale co z tego jak to grosze więc już się wkurzyłam i powiedziałam że na nst miesiąc da mi tyle i tyle co by starczyło.Pralki też nie mam tylko franię a już mnie wnerwia bo takie suche ręce mam z tego prania:oo:
Ale cóż pierwszy miesiąc bywa trudny pózniej będzie lepiej,musi być:sorry2:

Dziulka to ja z Kamilem dziś do 9 spaliśmy pierwszy raz od nie pamiętam kiedy ale on w sobotę i niedzielę nie spał popołudniu więc musiał odespać bo zasnął ok.13 i wstał po 16 no i 21 on poszedł spać bez marudzenia.
Zazdroszczem Ci również tego spania:tak:

Dziś ciągle mówił "Kamil siły nie ma":-D:-D normalnie zmarnowane dziecię po weekendzie :happy2:

Nie śpię od 4, Oliwia miała ciężką nockę, tym samym ja, dodatkowo włączyło się myślenie i ból brzucha, pewnie z nerwów :-( I tak do wizyty będzie, trzymajcie kciuki bo mam dopiero po 17.

Dawidowe
rodzinkę odwiedziłam w Przemyślu, nie widziałam jej około 2 lat a wyniki będą w środę.
A jak Laura?
Basia oby teściowa z tęsknoty bardziej się nie pochorowała.
Oliwia też wciąż powtarza że sił nie ma, albo zajęta bardzo jest.

Witam ja nie śpie od 7,15. Dziecko po mnie przeszło z wielkimi oczami no i tak obserwuje. Odpieła pieluche usiadła na nocnik, zrobiła siku i powiedziała "no to teraz mama rób mleko". No i jakie miałam wyjścia.

Dziulka ja się cieszę że moja do 7 zaczęła spać a nie np. do 7

Baska dla groszy nigdy bym się nie zgodziła aby ktoś ze mną mieszkał albo by dał pół czynszu i np 1/4 rachunków albo droga wolna. Od kiedy mieszkam sama dobrze mi z tym. Kiedyś wynajmowałam dwa pokoje potem jeden ale oni płacili tyle że ja mieszkałam za darmo :-D albo czasem tylko dokładałam do rachunków, miałam najwiekszy pokoj i byłam panią domu wiec każdy musiał się podporządkować.

Kania to my tylko u babci na urodzinach w sobote A Laura hmm nie wiem nie jestem pewna a zależy mi na szczepieniu bo pneumokoki bezpłanie. Poniej tego nie bedzie bo jest pewna pula.

Witam.
Kaniu kciuki zaciśnięte:tak:
Dawidowe my też płacimy czynsz po połowie,gaz i prąd także tylko jeśli chodzi o jedzenie to wiesz z tym trudniej i mu powiedziałam albo się dokłada albo sam sobie robi.Z tym mam problem a jeszcze jedna szwagierka (ta co jej dzieci grzebali mam) mówiła mu że on sam jest i co ma połowę za czynsz płacić :eek: Ale on jej odpowiedział że tak się ugadał z nami i tak jest więc jej nic do tego.

reklama
Baska a niech sobie sam gotuje i sam robi zakupy. Niech ma swoją półkę w lodówce w zamrażalniku tak samo szafkę w kuchni. Najwyżej wspólne gary, talerze itp. A co to jak rodzina to nie dość że darmowa kucharka, sprzątaczka i jeszcze może praczka. Ani to twój mąż ani syn, ani gość. Ja bym nie miała sentymentów. Ja ledwo daje rade utrzymać porządek po sobie i dziecku. Już miałam leni w domu co to sprzątać się nie chciało i teraz w końcu mam czyściej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry