Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
no skoro bliźniaki to choć część genów podobną mają

u nas przy bilansie żadnej piguły nie było

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.Zapisałam Amelkę w poniedziałek.Termin na....7go listopada
.No, nic, przeżyjemy.Oczywiście ja jak zwykle, gapa,zapomniałam nazwiska swojej lekarki
.I tłumaczyłam pani w rejestracji "Taka młoda, ciemne, krótkie włosy"
.No, ale na szczęście doszłysmy, o kogo mi chodzi
.
.Nie wiem , czy "ma jaja";-), ale skoro nieraz musi zajmować się piątką dzieciaczków, to chyba musi sobie radzić.A poza tym jest bardzo miłą, ciepłą osobą i widac, ze bardzo kocha te "swoje" dzieciaczki. Ostatnio dwóch chłopców odchodziło do przedszkola, to płakała- mówi, że zawsze ciężko przezywa i płacze, jak musi je "wysłać w świat".

:-)a w skrócie co u mnie:w poniedziałek byłam wyrwać zęba 6 chirurgicznie (ząb był zdrowy,tylko miałam nad nim torbiela,czyli niestety nie dało się go uratować).Co jak co,ale mam pecha do moich zębów,jeszcze trochę i będę szczerbata
a poza tym w sobotę dowiedziałam się że mam obronę w piątek 26.10 o godz.15 więc jeśli możecie to trzymajcie za mnie kciuki bo jeszcze nic nie umiem a czasu mam naprawdę mało
mam nadzieje że się obronię (bo na nic więcej niż 3 liczyć nie mogę,gdyż tak nas uświadomiła moja "kochana" promotorka
).Co jeszcze...miałam chorego Miłosza (dopiero od wczoraj jest trochę lepiej,a wielki minus tego choróbska to to że teraz chce być cały czas tylko ze mną...i tak spędzamy czas,albo u mnie na rękach,albo uwieszony przy mojej nodze).Mam nadzieje że niedługo znowu polubi innych ludzi (przynajmniej tatusia-cobym miała więcej czasu dla siebie).No nic uciekam w książki (póki dziecie śpi)
A wam życzę miłego dzionka i każdej z osobna przesyłam pozytywne fluidy:-)