witam sie wieczorem

dzis wolne mialam wiec rano spacer do sklepu z mloda potem obiadek a jak mloda spala to odsprzatalam dom i zrobilam prasowanie

jak kladlam Leane spac to mloda do mnie" to do wieczorka, nara!!! kocham cie mamusiu" myslalam ze sie roztopie

)) juz ktorys raz tak spontanicznie mowi ze mnie kocha a to jej francuskie "nara i do wieczorka" to mnie rozwala

))
poza tym na zumbe dzisiaj sie odstawilam toche bardziej seksiarsko

)) dzis nie bral nikogo na scene bo miejsce ograniczone przez jakis mebel wneisiony przez wlasciciela klubu tak wiec nasz szalony prof mial tez mniejsze pole manewru

w kazdym razie dzisiaj puscil tekst " niektore z was juz zauwazaylem sa prawie expertkami w tancu" i spojrzenie na mnie

ppppppppppp normalnie uroslam o pol metra

)) laska obok mnie zachowala sie dziwnie... zeszla z parkietu i psozla se siasc... nie wspomne ze mylila totalnei kroki.poza tym wyjazd ktory mamy w grudniu na 2 dni to bedzie jazda bez trzymanki: w gory do pensjonatu, zarcie, picie, w sobote 6h treningu potem cala noc taneczna -imprezowa i w niedziele rano wypad w gory i po obiedzie zas 6h tanca!!!!

))) ja wroce po tym wypadzie jak szczypiorek

)))))))))))) no i moj malz nie jedzie ze mna mimo ze nalegam wiec niech spada!!!!! bede sie dobrze bawic i bez niego!!!! odpoczne od jego zrzedzenia ( ostatnimi czasy mam ochote mu przypier...... patelnai bo zrzedzi jak stary dziad!) zabiore moja kiecke w panterke a niech malza poskreca!!!! bo tam niestety nie beda tylko SAME kobitki!

dostal zrype dzis wieczorem ze ja z nim jezdze na te jego ryby a on ze mna nie chce . no coz powiedzialam ze nie chce potem uslyszec slowa ze ktos mnie podrywal! w kazdym razie wyjazdu doczekac sie nie moge!!!