• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Witam dziewczyny kupę lat mnie tu nie było:szok:
Brakuje mi czasu na wszystko-tak jak większości z was.Czasem was podczytuję :-)
U nas wszystko ok.Ja do pracy starsza do szkoły -chodzi do "0".A Gabi do babci.
W tej chwili obie moje pociechy mają chorobę bostońską -słyszałyście o tej chorobie- bo ja byłam w szoku jak mi lekarka powiedziała że Kamila ma tę chorobę .Ogólnie niczym się tego nie leczy- i nawet Kamila chodzi do szkoły- jest to wirus ale i tak przez 3 dni chodziła także jak co to juz wszystkich zaraziła:-D
Obie maja wysypkę na łokciach i kolanach i po kilka bąbli na dłoniach i stopach.Na szczęście nie miały temperatury i nie mają bąbli w jamie ustnej.
Z tego co podczytałam to gratuluję BAŚCE nowego lokum:-)
DZIULKA ja też chodzę na zumbe.Właśnie dziś wybywam a jutro mamy maraton -3 godziny.Bardzo mi się podoba.:-)
KANIU- już połowa za tobą - a wiecie co będzie?
Pozdrawiam was bardzo serdecznie;-)

Kania szaszłyki lub cebula z kiełbasą (to moje menu na weekend :-) )
Baśka o ile dobrze pamiętam to panga to najgorsza z ryb, je sam syf.
Joli witaj. Pierwsze słyszę o takiej chorobie. A skąd to się w ogóle bierze? No i wstyd, żeby chociaż raz na tydzień czasu na bb nie znaleźć.

Wszystkiego najlpszego dla Makucowej Alicji i Wiolowego Kubusia!!!!
Witam piatkowo wieczorowo
NO i Oczywiscie dla naszej Rysi gratuluje obrony!!!!!! Napije sie za Twoje zdrowko zaraz z tej okazji :-p

U nas nic ciekawego ,nuda,nuda,nuda...jedyne co to ,ze znowu moja babcia przylatuje za niecae 2 tyg:-):-), z moja mama a niech ma tez ,juz mi przeszedl nerw na nia.. Dzieci maja sie dobrze,chociaz znowu mieli katary ale juz im przeszlo i tak sie ciesze,ze nic powazniejszego im nie jest.

P.S o pandze to juz nieraz pisalam,ze to z ryba nie ma nic wspolnego

Mały zasnął:-)
Dziewczyny to żeście mnie zaskoczyły z tą pangą ja nic nie wiedziałam:szok: ale ja zawsze kupuję mintaja lub dorsza:sorry2: dziś tylko tak zobaczyłam tą pangę ale nie wzięłam i zapamiętam aby nigdy nie kupować:cool:

Joli ja też pierwsze słyszę o takiej chorobie,co to się dzieje już na tym świecie:dry:A w ogóle coś wypisali na to czy jak to masz leczyć i kiedy to niby mija?:confused2:

Ostatnia edycja:
BAŚKA-to samo przechodzi po ok 7-10 dniach.Moje na szczęście nie maja w buzi - bo to podobno okropnie boli.no i nie miały też temperatury.:-)
A ja już po zumbie- uwielbiam:tak::tak:
a teraz prysznic i do łóżeczka.Jak dobrze że jurto sobota:-)

witam wieczornie:) po pol wieczorze wojny z moim anty tancerzem namowilam go!!!!! chyba boi sie ze mu rogi doprawie hihihih:) zamowie sobie taka sukienke na wieczor "tanczacy" La robe rouge commande online - bonprix.fr czarna:))

JOLI - zumba to moje zycie w tej chwili, nalog, narkotyk!!!!:))) na priva ci posle video z naszych tancow:))))

poza tym u naas sie spindolila pogoda leje cisnienie niskie i leb mnie boli....

aa i najwazniejsze: KUBUS , BORYSEK i ALUTEK -wszystkeigo najsliczniejszego na wasze dwa latka od cioci Dziuli:))))))))))))))))

moj chlop juz zieeje zazdroscia jak widzi ta sukienke a bedzie ziac jak mnei zobaczy na parkiecie w parze z instruktorem:))))))))))))

reklama
Dzien doberek dziekuje wszystkim za zyczenia w moim i kubusua imieniu
U nas nic nowego jakos leci niemam czasu ostatnio laptop juz orawue niema klawiatury a moj ciagle ktos okupuje. Wczoraj bylismy na zakupach wydalam duuuzo wiecej niz mialam w planach teraz mam kaca ale coz zrobic
Dzieciaczki zdrowe bartek ma teraz tydz wolnego w szkole wiec chociaz wyprawy w zimny poranek odpadna

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry