hej Mamuśki

Zacznę może od tego że...
Kaniu zdrówka dla Oliwki,dla Ciebie dużo wytrwałości i jak najmniej sytuacji nerwowych

Aaaa i zniecierpliwością czekam na poznanie płci Twojego Maleństwa-a jak tam imiona-wybrane??!!U mnie wśród znajomych pojawi(ła) się teraz trochę dzieciaczków-a ich imiona to Emilka,Blanka,Gabriela,Amelka,Mieszko,Zygmunt i Balbinka (to ostatnie dwa szczerze mówiąc bardzo średnio mi się podobają,ale o imionach się nie dyskutuje bo to rzecz gustu;-)).
Alicja jak najmniej bólu spowodowanego @,a jak najwięcej relaksu
Strip życzę Ci byś się "posikała ze szczęścia"-czyli jak najszybszego terminu obrony życzę,a poza tym (a raczej przede wszystkim) zdrówka dla Młodego
Dziuluś oglądałam Twoje zdjęcia i powiem tylko tyle że "zumbowanie" Ci służy
Sarisko ale ten czas leci-masz już takie "duże" dzieci.Aaaa i powiem Ci jeszcze,że nie mogę wyjść z podziwu że znajdujesz czas na te wszystkie cuda które tworzysz.Zazdroszczę talentu jak nie wiem co!!!!
Baśka jak tam Kamil po pierwszym dniu w przedszkolu???
Makucku życzę Ci poprawy relacji z płcią brzydszą
no i więcej "grzechów" nie pamiętam (jeśli,którąś pominęłam to przepraszam

).A z rubryki co u mnie,to powiem tylko tyle że ja chyba nigdy nie zaznam spokoju z tą moją kurewną-znowu dzwoni do mojego M.płacze,żali się na mnie,narzeka,robi z siebie niewiniątko itp.itd... (to jej taka strategia grania pokrzywdzonej,a ze mnie zrobienia osoby bez serca

).Wiem dziewczyny że wina zawsze lezy pośrodku (ale w tym wypadku to naprawdę bardziej leży po jej stronie ta wina,że nie daje mi,mojemu M.prawa do własnego życia bo we wszystko się wtrąca,komentuje itd.).Mam dosyć całej tej chorej sytuacji-bo tak jak pisałam ostatnio trochę wymieniłyśmy swoje zdania (było kilka dni spokoju)a od wczoraj znowu ciagle tel.do mojego M.jak ja ją traktuje źle:-(a źle to znaczy że powiedziałam jej że :jest niesprawiedliwa i czasami za dużo mówi...to tyle tej szanownej osobie powiedziałam...
No nic już Wam nie będę truła na ten temat-bo sama już tym żygam!!!
Edit:hihi pisząc widzę że
Baśka odpisała już na moje pytanie przede mną

Co do Kamila to mam nadzieje że z każdym dniem będzie mu w tym przedszkolu lepiej...
Co do przedszkola to ja mam zamiar oddać Miłosza od drugiego półrocza (czyli od lutego)...zobaczymy jak będzie