sarisa
Fanka BB :)
I ja na chwile
Alis goosip girl i ja swego czasu byłam wciągnięta ;-). teraz na tvn7 drugi sezon chyba leci ;-)
Rysia no i ja czekam na efekt końcowy pokoiku. My dziewczynkom też przemeblowaliśmy itp. A teraz na weekendzie przemalowaliśmy stare łóżeczko Zuzki na biało i teraz Polci łózeczko jest przecudne. I nawet M. mi powiedział, że żałuje że od razu tego nie zrobił tylko po takim czasie, ach te chłopy.
Alis goosip girl i ja swego czasu byłam wciągnięta ;-). teraz na tvn7 drugi sezon chyba leci ;-)
Rysia no i ja czekam na efekt końcowy pokoiku. My dziewczynkom też przemeblowaliśmy itp. A teraz na weekendzie przemalowaliśmy stare łóżeczko Zuzki na biało i teraz Polci łózeczko jest przecudne. I nawet M. mi powiedział, że żałuje że od razu tego nie zrobił tylko po takim czasie, ach te chłopy.
dzwoni mi że ja mam wizyte 27 listopada ale im się już fundusze skonczyły i ze termin mogą mi dać na 29 stycznia. jak mi ona to powiedziała to ja sie jej pytam ze co ona sobie mysli ze ja odstawilam leki tydzien temu i co teraz jej spozrotem podam i tak w kolko i ze nie bede dziecka trzymac na lekach tyle czasu bo moga jej zaszkodzic po takim czasie to ona do mnie dlaczego ja w ciemno podaje leki skoro niewiem jaki jest stopien refluksu to ja jej mówie że sam lekarz u nich mi kazal i ze w ciemno to oni zapisuja skoro wiedza ze jest koniec roku konczą się fundusze to powinni zapisywać mniejszą ilość pacjentów i że ja się z dzieckiem psychicznie na to już przygotowałam i fizycznie bo na ten czas musiałam dla Juli świetlice załatwić i obiady bo mój kończy dopiero o 16 a ona mi że ona się lekarza zapyta i zaraz mi mówi że prosze przyjść jak było ustalane na listopada. A mnie się wydaje że ktoś ze znajomych albo jakiś lekarz chciał kogos swojego wcisnąć na to miejsce swojego i szukali osła jak się Paweł dopiedzial odrazu pomyślał to co ja normalnie tak mi ciśnienie podniosła. 

przez co chodzę notorycznie niewyspana. Może to jakiś skok rozwojowy? Bo niby czym innym to tłumaczyć?