Baśka_28
Fanka BB :)
Kamil wstał ok.8 i kurcze wymiotował i zaczął mi kaszleć
Ja dziś robię makaron z sosem pomidorowym na obiad a jutro..?Kto da pomysł bo przez te święta nawet nie chce mi się wymyślać obiadów.
Kania ja okna pomyłam już zanim w szpitalu wylądowałam ale jeszcze pozostała mi kuchnia do wyszorowania,łazienka i wc ale to sobie zrobię w sobotę lub niedzielę.
Trzymam kciuki za obydwie wizyty żeby były udane zwłaszcza ta co Cię stresuje najbardziej.No i zdrówka dla Oliwii oby to nie było nic poważnego;-)
Alicja życzę sprawnego ogarnięcia wszystkiego
Dziulka pracowity dzionek Cię dziś czeka widzę
Ja dziś robię makaron z sosem pomidorowym na obiad a jutro..?Kto da pomysł bo przez te święta nawet nie chce mi się wymyślać obiadów.
Kania ja okna pomyłam już zanim w szpitalu wylądowałam ale jeszcze pozostała mi kuchnia do wyszorowania,łazienka i wc ale to sobie zrobię w sobotę lub niedzielę.
Trzymam kciuki za obydwie wizyty żeby były udane zwłaszcza ta co Cię stresuje najbardziej.No i zdrówka dla Oliwii oby to nie było nic poważnego;-)
Alicja życzę sprawnego ogarnięcia wszystkiego

Dziulka pracowity dzionek Cię dziś czeka widzę

....choc nie wiadomo, jak to w sumie wyjdzie, bo a nuż się okaże, że każdy lubi coś innego i w rezultacie i tak będę musiała wszystko robić
.Nawet nie mam jak teraz wcześniej sobie czegoś przygotować, bo wszystkie produkty typu kapusta, grzybki, mak dopiero chłopaki mi przywiozą...tak na dobra sprawę, to tylko ...mąkę mam , co tu mogłam kupić