witam was wieczorem

przed ginem udalo mi sie ogarnac chate i upiec miesko na jutro na obiad. latalam jak z piorkiem doslownie. potem do gina. pierwszy raz w zyciu do gina-faceta. pogadal se ze mna. o dziwo wysluchal ze nie trawie leczenia ormonami bo tyje i dostaje glupawki a nie jak moja gin -w dupie miala kazala brac. zbadal mnie powiedzial ze mam ladna szyjke macicy... hmmmmmmm zboczenie jakies chyba bo moja gin tez mowila to samo

mowilam mu o moim super obfitym @ i dal mi tabletni niegormonalne na to cholerstwo.
z Leane jaja. rano nie chciala isc do niani zbytnio a za to wieczorem darla mordziaka na tatusia jak po nia poszedl !!! on jej chce buty zakladac a Leane wyrwala buty i "nie!!! trzeba je schowac!!!" i poleciala z butami do szafki u niani. za chwile maz mowi no ale trzeba do domku isc. a Leane - nie ide bo sprzatam pokoik - poleciala sprztac pokoik. wszystko byle zostac. w koncu na sile musial ja zabrac z rykiem prawie.
inny temat - zwiekszma dawke zumby i tancow latyno

zapisuje sie na dwie godziny w sumie pod rzad

)))))) jutro od 19-21 bede zdzierac parkiet

)))))))))) jezzzzzzzzzzzzu doczekac sie nie moge!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DAWIDOWE jaki z ciebie zboczuch sie zrobil hahah

)
KANIA ty perwersiaro - od razu dupe wystawiasz!!!!!!!
SARISKA u nas tez chorobowo zaczelismy rok ale juz mija - piatka na dole nam wylazla...
AGUSINKA to zes dala ladnei czadu dzisiaj

)))) tez nieraz tak mam

ELONKA klocku jeden przyjedz pliz bo sie stesknilam za toba cholernie...
a gdzie jest ALICJA ??????? ( bo za nia tez)
no i czadersko ze wchodzac moglam se poczytac az 3 strony

))