reklama

Październikowe Mamy 2010

Wczoraj wreszcie przyszla zamowiona taka specjalna poduszka pod plecy (firma zamawia i placi) i nawet niezle odciaza. Moze jakos wytrzymam, bo do tej pory siedzialam ze zwykla poduszka.
No to ponarzekalam. Nawet troche mi lepiej. Milego dnia dziewczyny, postaram sie w ciagu dnia jeszcze do Was zajrzec. Jak nie zasne!! :-)

to teraz zamow sobie kolderke a co!!!!! i siesta w czasie pracy:)))

reklama
Concita, to ja może o jakieś wrózki i kwiatki poproszę, Jagoda to w końcu owoc;-).

No chyba, że w clipartach będzie hafalump- fioletowy ;-).

Ja mam pieluchy takie:

rozm 1 rossmann
rozm 2 rossmann, pampers,huggies, chcę kupić jeszcze gaga w tesco i chyba dada (chociaż na forach o 2 z dada piszą, że nie najlepsza, za to 3 i w górę rewelka, ale spróbujemy i 2 z biedrony)
rozm 3 kupię jutro pampki w promocji w tesco ;-)

Dziewczyny, a jak to jest potem z forum, jak już wszystkie się rozpakujemy, to ono zniknie? Bo fajnie by było razem z maluchami "spotykać się" dalej i wymieniać wrażeniami i szukac wsparcia przy kolkach, ząbkach itd.

nie zniknie:D no chyba że tak nas maluchy zaabsorbuja, ze nie będzie komu pisać;P
do mnie dzisiaj kurier powinien zawitać, bo w końcu zamówiłam zestaw do szpitala. jeszcze nie wszystko, ale część już przynajmniej będzie leżała i czekała na godzinę "W" (a raczej "P"). no i w tej paczce będą bella happy dla noworodków, małż stwierdził, ze fascynuje go to wycięcie na pępek i spróbujemy jak to się sprawdzi w praktyce:P

lolisza orzechy na allego zakupilam
a w poniedzialek przyjedzie nasluch na maluszka z Anglii, jupi, dobrze, ze mam w domu wolna przejsciowke :)
agrafa wtedy przjedziemy na dzieci urodzene a pazdzierniku 2010 :)
ide pakowac torbe do szpitala i zobaczymy czego mi brak, juz wiem, ze rozmiar 56 to ja mam tylko body, wiec chyba musze dokupic jakies spichy w tej rozmiarowce zeby nie bylo, ze dziecka nie mam w co ubrac :)

Dorisday co tam w nocy się działo u Ciebie? U mnie było ok oprócz tego, że po 7.00 syn mnie obudził.

U mnie wczoraj było malowanie i ...
... brakło farby. Mam nadzieję, że uda się dokupić, bo w okolicy nie ma. Mąż poprosił kolegę, żeby do castoramy zajrzał. Oby tam była.
Pogoda się popsuła. Chciałam wyjść na zakupy, ale obawiam się, że deszcz może w każdej chwili spaść.
A jutro wizyta u gina. :)

Kochana , ja to moje spanie w nocy to raczej powinnam nazwać drzemką. Co chwilę pobudka , zmiana pozycji ,wstawanie na siusiu i znów boli cos jak za długo leze w jednej pozycji ale okazuje sie ,ze jak sie obracam to jest mi jeszcze gorzej .... i tak ta moja nocka mija :-(

Ja podobnie jak Ty nie mam dodatkowego ubezpieczenia więc nici z dodatkowej kasy i chyba tylko zalapie sie na to jedno becikowe, ale nie narzekajmy bo w przyszlym roku podobno becikowe będzie tylko dla tych najbardziej potrzebujacych.

Z ta farbą to trzymam kciuki ,zeby sie znalazła. No i powodzenia jutro na wizycie :-) :-)

a ja dzis jak zwykle o 5 zjadładłam sniadanie i poszłam spac. Nie wiem dlaczego tak mi sie poprzestawiało ze spi mi sie najlepiej z pełnym zoładkiem odsłonieta zasłona (wczesniej miało byc ciemno) i włączonym TV najlepiej tak aby sasiedzi mogli ogladac ze mna TVN 24.
Mimo ze nie chciałam poscieli bo kupiłam juz dwa przesceiradła i rozek to jak dzis zobaczyłam jedna 15 elementowa ze sie zakochałam i chyba musze ja miec. Niestety cena nie mała wiec sie zastanawiam bo i tak kołdre schowam a poszwe uzyje jako przesierdła tak jak poduszke bede miała do schowania. Tak myslałam ze wkoncu podczas snu siedziałam i sie zastanawiałam kupic czy nie. W sumie 270 zł + 16 kurier to nie mało.
Jeszcze moj maz mnie czoraj wkurzył dokumenty wizowe moga sie przedłuzyc i zapewne jak juz przyjedzie to dzidzia bedzie na swiecie i on stwierdził ze nie chce zobaczyc corki przez neta tylko nawet jak by miał czelac dwa miesiace to chce ja pierwszy raz zobaczyc w swoich ramionach.

Witam sie porannie

U nas pogoda du duszy..zimno paskudnie

Do tego pies sie obsluzyl sniadaniem dziecia i dostal wpie*** z samego rana, przepraszam za wyrazenie ale juz mam ochote go normalnie zatluc

JESLI CHODZI O FORUM TO ZOSTANIE ONO W OKOLICACH LISTOPADA PRZENIESIONE AUTOMATYCZNIE DO DZIALU DZIECI URODZONE W PAZDZIERNIK 2010, NIC NIE ZNIKNIE I BEDZIE JAK JEST

Zaraz musze sie zebrac i isc do sklepu, bo gdzies nam wszytskie smoki wybyly, normalnie szok, byly 4 sztuki, w jednej znalazlam dziure, to zostaly 3 a pol mieszkania przetrzepane i smokow brak...dzieci maja wyobraznie gdzie to chowac, a potem wycie ze spac bez smoka sie nie da

reklama
dawidowe ja kupiłam cenowo podobny komplet pościeli , bo mnie poprostu zauroczył i nie żałuję. Przyszedł pieknie wykonczony i wogole super gatunkowy no i taki sliczny ;-) nie moge sie doczekac jak juz bedzie w łozeczku...no ale tego jeszcze nie mam hehe.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry