ulisia
Taka mała poprawka:
Nie trzeba chodzić w ostatnich miesiącach co 2 tygodnie do lekarza.....jeśli ciąża jest zdrowa to chodzi się co miesiąc...normalnie. A po terminie to na KTG chodzi się codziennie, bądź co drugi dzień...ale nie do lekarza, a do szpitala...a to jest bezpłatne!!!
Jeżeli chodzi o zakładanie karty ciąży to lekarze robią to z reguły dopiero przy potwierdzeniu ciąży....a potwierdzeniem ciąży nie jest "kropka" na ekranie monitora, a bijące serce. Wiem,że to brutalne,...ale tak jest...większość lekarzy tak robi. Dobiero bijące serce jest dowodem na to,że ciąża jest i jest zdrowa....
jeśli chodzi o lekarza....to ja mogę polecić jednego z najlepszych lekarzy we Wrocławiu....mało jest dziewczyn ,które nie słyszały o nim...
Tomasz Fuchs - ideał lekarza.....jest trzech lekarzy znanych we Wrocławiu z wykonywania badania USG...m.in. Tomasz Fuchs.Przyjmuje niestety prywatnie ....ja miałam lekarkę,z której nie byłam zadowolona, więc co jakiś czas chodziłam do Fuchsa na USG- nie zdarzyło mi się być niezadowoloną z wizyty.
Wpisze w wyszukiwarkę na znanylekarz.pl......6 stron komentarzy, 100% pozytywnych opinii..
Wiem,że prywatne wizyty to duży wydatek,ale w ciąży trzeba zainwestować....bo wizyty u złego ginekologa mogą mieć fatalne skutki...a im dalej ciąży tym więcej pytań.,...wątpliwości.