reklama

Październikowe Mamy 2010

Efa ja tez tak po cichu liczę na to:) i miałam się właśnie zapytać czy któraś z nas tez tak planuje:)
a co o hemoglobiny ja tez miałam ostatnio 11,5 a wcześniej była 11,2 i 11,3 i to oznacza ,że rośnie a w naszych przypadkach jak rośnie czy nawet stoi to super, bo nasze bobasy teraz wyciągaj coraz więcej, jak to mój gin mówi mamy obcego w sobie ,który wyciąga z nas ile wlezie:)a niech tam wyciąga:)

reklama
No jestem jestem - po wizycie.

Na szczęście skurcze ,które mialam w nocy nie skróciły szyjki , ujscie tez zamkniete więc wszystko fajnie. Posłuchałam dzis maleństwa na KTG. Przed wizyta połozna zabrała mnie do specjalnej sali i tam lezałam sobie słuchając serduszka i CZKAWKI mojego skarbka- az lekarz wyszedł z gabinetu zeby sie posmiac :-).
Dalsze relacje z wizyty - na odpowiednim wątku.

p.s. Sparr dziekuję za herbatkę :-)

efa, kasis - tez mi sie marzy drugi dzieciaczek, ale u nas to szanse prawie zerowe, bo pierwsze z IVF i mrozakow nie mam, a jeszcze raz cale IVF przechodzic to mi sie wcale nie usmiecha. ale moj M - niepoprawny optymista twierdzi, ze jak po pierwszym dzieciaczku wyluzujemy, nie bedziemy sie stresowac i przestaniemy miec presje to raz dwa nastepne strzelimy. ja tam w to nie wierze, wiec i o antykoncepcji nie mysle. najwyzej bedziemy miec dzieci z roznica 9 miesiecy, a co tam.

Ja mam zamiar się porządnie zabezpieczyć :) Na razie na dłuższy czas jedno nam wystarczy. Tylko właśnie się zastanawiam czy znów się truć tabletkami czy może przejść na inny środek.

w UK bardzo popularne sa teraz implanty antykoncepcyjne, wkladasz raz na rok- dwa lata, okres masz bardzo rzadko albo wcale i mozna karmic. kilka moich kolezanek ma i jest bardzo zadowolonych, choc jak znam zycie to w polsce pewnie drogie jak diablii.

my raczej postawimy na prezerwatywy..
w sumie to chciałabym mieć drugie dzieciątko w niedługim odstępie czasu ale nie damy sobie rady: nie mamy własnego lokum, z pracą też niepewnie... Isia będzie musiała trochę poczekać na rodzeństwo :happy:

wróciłam po zakupowych wojarzach uffff........ cięzko było bo goraco ale po mału zblizam sie do konca:):):) jesli chodzi o moje spanie to masakra jakas jest wstaje po 5 razy na siku zasnac nie moge i tak w kółko
dziewczynki co myslicie o takim wózku??
3w1 FYN 4ds + fotel jedo + okrycie, torba GRATISY (1184718930) - Aukcje internetowe Allegro

antenka wozek na zdjeciu bardzo fajny, jaki naprawde trudno powiedziec
tu masz opinie uzytkownikow
Wózek Jedo Fyn 4DS głęboko-spacerowy - opinie, komentarze o produkcie

reklama
My póki co drugiego dziecka nie planujemy więc musimy postawić na porzadną antykoncepcje. Franek jest planowany, tzn wrzuciliśmy na luz i poszliśmy na całość bez anty twierdzac że to dobry moment na dziecko i w drugim takim cyklu sie udało. O kolejnym dziecku zaczniemy myśleć najwcześniej za 3-4 lata.

Dziewczyny które planuja szybko kolejne dziecko pamiętajcie ze po ciąży nasz orgaznizm powinien troche odpocząć zeby następna ciąża rozwijała sie prawidłowo.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry