reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
jejku jaki mnie juz drugi dzien dopada. Nic mi sie nie chce czuje ze nie odkurze do porodu. Nawet apetytu jakies nie mam bo zjadłam pół sniadani i reszta lezy na tacy w łózku bo nawet mi sie jej nie chciało połozyc na stoliku

Co do nocy to ja też mam powoli dość, czy Wam też tak drętwieją ręce ,dłonie i nogi bolą od leżenia na boku jakaś masakra:(coraz bardziej żałuję ,że jednak 14 kilo na plusie to za dużo, jest strasznie ciężko:(

Jak ja sie z Toba zgadzam .... z tym cierpnięciem i wagą 14 na plusie. Wiem dokladnie o czym piszesz ... ehhh :baffled:

Ladygab ja tez mam jelpa , ale przy Mikołaju uzywałam loveli i z tego co pamietam - to lovela miala taki przyjemny zapach a ten jelp to jakby bezzapachowy.

Emiliab dziekuje za książkę.

A mnie rano obudzil szef telefonem . Zdziwilam sie , myslalam ,ze moze chodzi o dziewczyne którą przyprowadziłam na zastępstwo , a on prosil mnie o jakies tłumaczenie (bo tamta nowa nie zna angielskiego). Spieszylam sie z tym tlumaczeniem , nawet miesa na obiad nie wyciągnęłam z zamrażalnika ... a on nie dzwoni :baffled:.... ah te szefy ;-);-);-)

Dziewczyny wymyslilam inne imie dla mojego synka i9 nie wiem jak przekonac moich domowników ... za chiny nie chcą sie zgodzic ... a mnie tak podoba się Dorian (troche tak po mamusi hihi)

DORIAN to francuskie imie i mialam go wsrod faworytow jakby mialbyc chlopiec. mialam dwa inne jeszcze Xavier i olivier -typowo francuskie:) stwierdzilam ze polskie imiona sa ciezkie w pisowni dla francuzow bo nawet z moim magdalena maja problem:))) mojej corci dajemy imie jedno z tych trzech: Océane (czyt osean), Léane (lean), Alexiane (aleksjan):) patrzylam tez zeby ladnie sie komponowaly z nazwiskiem naszym i zeby nie byly glupie tzn zeby jako dorosla osoba dziecko nei wstydzilo sie wlasnego imienia. najlepsze jaja u moich sasiadow w PL:) sasiad poznal laske o imieniu Stella (nawiasem mowiac ohajtali sie), a pod nimi mieszka babka co ma psa o imieniu stella:) kiedys ten sasiad z ta zona wychodzi i ta sasiadka z psem stala na dole i wola "stella do nogi, idziemy do domu!" jak ta dziewczyna sie spojrzala na ta babke!!! w oczach miala bombe doslownie:)))))

Ja wlasnie wyprasowalam, odkurzylam i zaraz powiesze pranie:), ja juz codziennie piore, co bedzie jak bedzie drugie dziecko....i kiedy ja to wszytsko wyprasuje

Doris- to imie to takie twarde jest i ma malo zdrobnien...

Moni- tez czasami mam tak ze niby mi cos do oka wpadlo, grzebie grzebie i nic tam nie ma, najlepiej zostaw oko i samo przejdzie, moze cos sie podraznilo i dlatego tak

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry