reklama

Październikowe Mamy 2010

kasis namiot to ja bede miała zamiast płaszcza

e no moze nie bedzie tak zle:)))
FASOLKAANIA- a co sie bede szczypac? walka o swoje i juz:))) jak teraz nie skorzystam z przywilejow ciazy to kiedy??? najpierw tak do 6 mca nie szalalam bo brzucha po mnie zero widac bylo bo sama jestem przy kosci,conajwyzej wygladalam jakbym solidnie pojadla, a teraz jak mam arbuza to wale jak w dym:) rok temu jeszcze przez pomylke stalam w kasie dla ciezarnych to laska wlazla przede mnie z brzuchem nawet nie zapytala czy moze ani mnie ani kasjerki, wrypala swoje artykuly na tasme bez zadnego slowa. ja taka bezczelna nie jestem:p ja tylko dre jape i czasami mam ochote przypier.... komus:)))

reklama
tak tylko między nami jest 3 tygodnie różnicy, a w poniedziałek idę do gina i pewnie sie załamie wagą:(zazdroszczę tym laską co nie przybierają co najwyżej kilka gram.

A ja z tego wszystkiego właśnie wcinam płatki z mlekiem heeh

Dziulka szkoda, ze cie nie mozna wyporzyczyc na jakis czas :-D to bym co chwile do kasy chodziala, az by mi na koncie debet wyskoczyl :)
Idus udanej rocznicy, by szlo ku lepszemu
a my nie pojechalismy dzis ogladac szpitala, bo meza cos strzyklo w plecach i ledwo sie ruszac moze biedulek, a ja wlazlam do wanny i ledwo z niej wyszlam, normalnie cos chyba zmalala ostatnio :P
Fasolkaania sprobuje z twoim przepisem, ale tez sos zrobie sama, nie lubie tych sloikowych jakos

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry