reklama

Październikowe Mamy 2010

Kahaa sciskam cie mocno i przytulam xxx. Trzeba wierzyc ze bedzie dobrze!!!! wiara czyni cuda pozatym on musi zobaczyc wnuczka!!!!!!!

Ida dla ciebie tez duzo slonca w zyciu i wiartu w skrzydla z okazji Rocznicy!!!!!

reklama
Kahaa - pocieszam i trzymam mocno łapki aby było wszystko dobrze.

Dziulka mnie przez dwa dni boleło koło pempa. Ale gdzie wyczytałam ze czeto tak jest proponuja zakryc pempek plastrem. Tylko mnie sie wydawało ze to od srodka bo mała napiera głowa albo 4 literami ewentualnie zrobiła sobie pufe na nogi.

A co złych przeczuc to ja dopiero schzowałam 2,5 tyg. Ze mała sie nie rusza i napewno stało sie najgorsze. Naczytałam sei głupot o zatruciu ciazowym ze sie puchnie i dziewczny tak miały w 35-36 tygodniu i dzieci stracily potem u lekarza doszło wysokie cisninienie i skierowanie na badania do szpitala. To mimo ze mi zrobibili KTG jeszcze przez tydzien siedziałam w domu ciszyłam sie z wszystkiego co mam dla małej a zastanawałam sie jak by co to co ja z tym zrobie. JEstem nienormalna. a dzdzia naprawde sie mało rusza. Czasem 2 dni cos zrobi tak od niechcenia a ma takie dni jak np wczoraj ze ona juz nie wie gdzie ma wsadzic mi swoje raczki i nozki

Terz kazda z nas jest juz w zasadzie powyzej 27 tygodnia a nawet 30 tygodnia i dzidzie sa juz jak na wczesniaki silne.

Ida wszystkiego naj naj naj

Dzisiaj moja mama mnie przeraziła! Nie widziała mnie 2 tygodnie i powiedziała,że mi się brzuch obniżył!!!!:szok: Zapomniałam się jej tylko spytać,po czym to wnioskuje.

Czy wy wiecie, jak można stwierdzić,że brzuch jest niżej, niż był?

Kahaa to wylewam kubeł zimnej wody, będzie dobrze, myśl pozytywnie i jeszcze mocniej nawet. Jeżeli myśli u Ciebie tak działają to myśl mega pozytywnie, że będzie wszystko okej. Będziemy trzymać kciuki:)

Dzisiaj moja mama mnie przeraziła! Nie widziała mnie 2 tygodnie i powiedziała,że mi się brzuch obniżył!!!!:szok: Zapomniałam się jej tylko spytać,po czym to wnioskuje.

Czy wy wiecie, jak można stwierdzić,że brzuch jest niżej, niż był?

a mnie sie wydaje ze mnie sie dzisaj w nocy obnizył. JAk siedze na półlezaco w fotelu to wczesniej miałam taka górke przed sama a teaz nad pempik jakos tak płasko sie zrobiło Dodatkowo jak siedze wyprostowana to musze poserzyc nogi bo mi brzuchol sie nie miescia na nogach a wczoraj nie było az takiego problemu. Ale było nie było ja mam juz 36 tydzien zreszta identycznie jak ty. Sadze ze nie doczekamy terminu.

ja wlasnie powcinalam solidnie.mama zajrzala do nas to w szoku byla ile ja pomidorow wciagnelam i w jakim tempie. caly gleboki talerz w 5 min poszedl jak nic. do tego wedlinka i chlebek:) swoja droga moja mama zauwazyla ze moj brzuch zrobil sie chudy po bokach a z kolei jajo z przodu, no i za glupie gadanie dostala kopa od wnuczki prosto w lape az se podskoczyla:))) teraz dopycham sie kinderkami a zaraz chyba odwiedze moje lozko i sie przespie:)))) geba mi sie drze do spania jak nie wiem. czuje sie strasznie zmeczona.mialam prasowac dzidziowe ciuszki ale deska do prasowania jakos mnie nie wzrusza dzisiaj specjalnie.... jutro chyba to zrobie:)

DAWIDOWE ja juz tez takie glupie mysli mialam jak mialam pol dnia ciszy w brzuchu kiedys.... co do tych ubranek itp... nawet mi nie mow.... ja juz do tych mysli nei wracam!!! wariatki z nas i tyle:))) w kazdym razie jak widze moj suwaczek to juz mam oczy wieksze niz jaja sadzone ze tak szybko sie zbliza termin....

Mala nadal mi cos wpycha pod pepek, ja to masuje i staram sie przmeiejscowic jakos delikatnie to ta swoje od nowa.... chyba sie poddam... cala noc mi dawala czadu ze jak mialam sie obrocic to syczalam z bolu.

Dziewczynki z tymi brzuchami to chyba nie musicie się martwić, wchodzicie w 9 miesiąc więc możecie już rodzić bo maluchy nie bedą wcześniakami, i brzucholki maja prawo sie już obniżać.
A ja właśnie gotuje rosołek trochę późno ale jestem dziś sama w domu więc nie spieszy mi się i tak myślałam ,ze zorbie pierś w potrawce i do tego grosze i marchew w sosie:)tak dietetycznie powiedzmy:)

Dziewczynki z tymi brzuchami to chyba nie musicie się martwić, wchodzicie w 9 miesiąc więc możecie już rodzić bo maluchy nie bedą wcześniakami, i brzucholki maja prawo sie już obniżać.
A ja właśnie gotuje rosołek trochę późno ale jestem dziś sama w domu więc nie spieszy mi się i tak myślałam ,ze zorbie pierś w potrawce i do tego grosze i marchew w sosie:)tak dietetycznie powiedzmy:)

ja kurczaka w potrawce do wczoraj przez 3 dni jadłam i nie mam dosc. Bede musiała znowu zrobic. Mniam mniam.

reklama
ja też lubię dlatego robię zarazem dietetyczne i smakowite:)muszę jeszcze troszku poczekać:)

A u nas pada deszcz masakra idę się położyć na chwile i poczytać książeczkę w oczekiwaniu na rosołek:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry