reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Witam kochane:)
Męża odprawiłam do pracy na 24h wiec mam czas dla siebie:)
Wczorajsza gulaszowa wyszła super:))))
Tak jak obiecałam dałam na wątek kulinarny gorąco polecam:)
a teraz nadrabiam co napisałyście przez dwa dni:)

jejku laski ratunku jak codziennie bede tyle jadła co dzis to bede musiała robic wrota do domu i do kazego pomieszczenia. Jesli brak apetytu ma oznaczac zbilzajacy sie porod to ja nie urodze przez najblizsze 10 lat.

Jem sobie arbuza i czytam forum i o mały włos się nie zakrztusiłam...... Dziulka twoje teksty to są dopiero rozbrajające:) Normalnie podoba mi się twoje nastawienie i obrona miejsca w kolejce. Też pewnie bym się kłóciła:) Chyba, żeby był tydzień opieki nad leniwcami to bym może dała luz.
Ja dzisiaj siostrę wyciągnęłam do Tesco bo miała w aptece zamówione co nieco. Łazimy i łazimy, a pojechałam tam do apteki specjalnie:) A ona do 18 czynna i wnet moja sister jak już była 17,58 do mnie mówi "a ty do apteki nie chciałaś iść"? No to rura pędem bo mi zamkną. Ale zdążyłam:) A w Tesco kupiłam zapas słodkości i owoców:)

Czarna Oliwka - Lasagne tu jest dobry przepis na lasgne tylko ja sos swój robię bo mój małż cebuli nie jada a w większości słoiczkowych sosów niestety jest. Chyba była dobra bo jak wróciłam nic nie zostało.

Dawidowe dasz rade najwyżej przeniesiesz sie do namiotu hihihi
A jawłasnie siedzę głodna i tak sie zastanawiam co mam zjeść ja dziś za to niewiele zjadłam co nie oznacza mało hihi

Fasolkaaania jejciu weszłam na Twój przepis i teraz to ja jestem głodna i żądna lasani:(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry