reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Witam z rana - co wy takie po weekendzie wyczerpane że nikogo nima?
Ja sobie poczytałam was i nie będę nic komentowała bo za dużo tego .. z resztą jak mnienie było to się nie wtrącam teraz :)
Wczorajsza noc było u mnie potworna z powodu zespołu niespokojnych nóg - już myslałam że oszaleję !!!
sioo byłam co godzinę dosłownie nad ranem ok 4 zasnęłam wreszcie i ok 8 mąż mnie obudził i mi mówi "ale ty masz spanie !!" - chciałam mu zacząć wypominac że on sobie chrapał w najlepsze a ja ledwie się z łóżka zczołgać mogłam żeby pójsć do wc !! A jeszcze przez niego przełazić bo on to nie patrzy jak się walnie ! Leży se w najlepsze i chraaaapie ... a ja?? Z boku na plecy się kipnąć nie umiem tak boli.
Cała noc koszmarrrrrrna a on mi że mam spanie !!
Ale nic mu nie gadałam bo to nie ma sensu, ja bym mogła urodzic koło niego a on by spał ;/

Dzisiejsza noc już lepsza, nogi odpoczęły trochę bo tylko kilka razy się z ich powodu obudziłam, a sioo byłam tylko 5 razy o dziwo!!

Idę poszyć bo mi się nudzi - wszyscy śpią a ja już nie umiem ...

pap pozdrawiam i miłego dzionka życzę :D

Cześć LOLISZKA

witam z rana bo juz spac nie moge i zaraz cos zjem i odlece. W nocy myslałam ze meza ubije. POjechał sobie w najlepsze na urodziny klolegi syna (2 lata) a jak zadzwniłam to poprosił abym poczekała 1,5 bo musi pogadac. Wiec ja idiotka czekałam 2h do 0,30 a on mi po 20 minutach mowi ze idze spac bo jest zmeczony i rano do roboty. Wiec ja mu powiedziałam ze jak bym wiedziała ze 20 minut to bym nie czekala tylko poszła spac bo ja tez jestem zmeczona bo caly dzien cos robie dla małej i jestem w ciazy (pracy) 24h i 7 dni w tygodniu. Fakt nie byłam zmeczona i zajełam sie czytaniem ksiazki "jezyk niemowlat" ale on nie musi o tym wiedziec. POwiem szczerze ksiazka fajna i madra. Duzo rzeczy mam zamiar wprawic w ruch i dzidzia bedzie musiała to zaakceptowac czy chce czy nie.

A teraz jak patrze na moj suwaczek to mam dreszcze i zaczełam sie zastanawiac czy przy tej pogodzie i zmeczniu skoncze wszystkie przygotowania. Taki syndrom strachu ze nie uwije całego gniazda.

ja mam stresa na całego - w ogóle nie mogłam spać - dziś mam egzamin podyplomowy - trzymajcie kciuki od 9.00 ! 150 pytań - jako tako przerobiłam ale stres robi swoje, mam nadzieję że pozwolą mi iść "na pierwszy ogień" i szybciutko bede miała to z głowy bo jakbym miała czekać alfabetycznie to tam im chyba urodzę. Buziaki na miły początek dnia!

ja mam stresa na całego - w ogóle nie mogłam spać - dziś mam egzamin podyplomowy - trzymajcie kciuki od 9.00 ! 150 pytań - jako tako przerobiłam ale stres robi swoje, mam nadzieję że pozwolą mi iść "na pierwszy ogień" i szybciutko bede miała to z głowy bo jakbym miała czekać alfabetycznie to tam im chyba urodzę. Buziaki na miły początek dnia!

to trzymam kciuki i zycze powodzenia. Moze bede łaskawiej patrzyli na przyszła mame i bali sie abys ze stresa im tam nie urodziła

Podziwiam cię dlatego wiem że dasz sobie radę śpiewająco !!!
Wyluzuj - tyle osób się modli za Ciebie że ..... nie ma rady ! Będzie dobrze !!!

Papa i pozdrawiam 3 maj się !!!

Witam,
Jak mi sie dzisiaj nie chciało do pracy wstawać, nawet zastanawiałam się czy nie dzwonić do szefa że dziś chcę wolne ale jakoś pokonałam lenistwo. W środę rozpoczęcie roku szkolnego i wtedy będę musiała wziąsc wolne więc lepiej nie przeginać. Pozdrawiam i miłego dnia życzę :)

Macie racje dziewczyny że z taką osobą jak moja teściowa nie da się mieszkać. Teraz jest już wypominanie a co będzie jak Łukaszek się urodzi? Wiadomo że to niemowlak i nie będzie ciągle grzeczny, będzie płakał, grymasił (oby oczywiście jak najmniej),ale przecież nie powiem mu " słoneczko nie płacz, bo babcie to wkurwia". Eh. Całą noc prawie nie spałam. Jestem wyczerpana. Ogarnęłam trochę ten sajgon w pokoju. Zamierzam za chwilę pogadać z moją mamą o tym co miało miejsce wczoraj. Mój mąż jest nawet zdecydowany przeprowadzić się do mojej miejscowości i nawet chce żeby mój tata mu załatwił pracę w kopalni ( bo ma takie możliwości) a wcześniej nie chciał pracować na kopalni. A teraz jest w stanie podjąć się wszystkiego byleby uciec od matki. W ogóle to nie rozumiem wypominania miejsca w lodówce, przecież to jedzenie kupiliśmy za swoje pieniądze nie ICH...tak jak to wczoraj G. jej powiedział " to że Ty nie jesz, nie oznacza że my też mamy nie jeść".
W ogóle widzę że to bardziej chodzi o G. niż o mnie. Bo ja niby nic im nie robię,ale to G. jest najgorszy.
Jestem wyczerpana tym wszystkim. Nawet już nie myślę. G. poszedł już do pracy, teraz czeka go jeszcze ta rozmowa o tym wypadku piątkowym. Normalnie wszystko się na raz sypie. Siedzę teraz sama w mieszkaniu, za parę godzin wróci teściowa a wtedy to ja już nie wyjdę z pokoju........

dawidowe to ja kiedyś pisałam o oglądaniu filmów przy założeniu konta za 1zł.

witam sie przy porannej kawusi z mleczkiem:) dziewczyny mam pytanko...czy was tez bola zebra?mnie dokladnie boli od wczoraj skora pod biustem a to taki bola jak dotykam jakbym miala skore poparzona..:((juz w domu caly czas chodze bez staniczka i jest lepiej ale ogolnie bardzo boli...macie na to jakies sposoby?

reklama
mała_mi88 to jak to jest z tym ogladaniem za 1 zł. Musze odblowac ten limit.

A co do tesciowej to naprawde wspołczuje i radze cos zrobic bo wkoncu sie dziewczyno wykonczysz psychicznie. JAk one teraz ma prbolem to co bedzie jak jej dziecko bedzie np płakało cały dzien albo dojda jej smierdzace pieluchy, duza ilosc prania albo słoiczki w lodówce. Przeciez nie bedziesz prała raz na rok, kupowała pokarm kazdego dnia albo dziecku kneblowała usta.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry