reklama

Październikowe Mamy 2010

Witam po weekendzie,

Ja podobnie jak uska, mialam dzis okropne problemy ze wstaniem. Rowniez mialam plan nie wstac do pracy i zadzwonic do szefa, ze sie zle czuje, ale w koncu sie zmobilizowalam i wstalam. Koncze wlasnie sniadanie (w domu nigdy nie zdaze zjesc, poza tym nie umiem jesc tak wczesnie rano) i powoli sie dobudzam. Dzis jestem w pracy tylko do 14stej, bo potem mam polozna.

Zycze wszystkim milego dnia! W Edi swieci piekne slonce!

reklama
Jak patrze na niektóre suwaczki to cieplej sie robi bo część już zaczyna wchodzić powoli w termin...wow!
Ja mam dziś mocne postanowienie spakowania torby do szpitala bo teraz to już różnie może być. Czeka mnie więc troche prasowania, mycie laktatora itd. Jak ja nie lubie pakowania...

Alicja powodzenia na egzmianie,
Mala-mi moze poszukajce czegos w Krakowie, zawsze by miec alternatywe. moze uda wam sie cos znalezc w rozsadnej cenie i tak jak pisalam dawidowa, zawsze mozna np. wynajac mieszkanie i podnajac pokoj, zawsze to wtedy wy jestescie u siebie. zawsze macie wyjscie z przeprowadzka w twoje strony. majac dwa rozwiazania sprawdzicie co jest dla was lepsze i czego chcecie, trzymam kciuki by na lepsze
ja dzis padnieta jestem, zmeczona i wogole bez sil a tyle rzeczy do pozalatwiania, jak ja bym chciala by mi sie chailo tak jak mi sie nie chce

Hej dziewczynki.
Alicja trzymam kciuki.
Mała_mi wykorzystaj to że Twój mąż zmienił nastawienie i też zobaczył jaka ta jego mamusia jest i uciekajcie do Twoich rodziców. Ani chwili się nie zastanawiaj. Twoja teściowa jest chorą kobietą po prostu i nie daj sobie więcej zatruwać życia. Trzymam kciuki żebyście jak najszybciej się od niej wyprowadzili.
A ja mam problem z pająkami na balkonie. Nie wiecie czym je wytępić? Małż tydzień temu je odkurzył ale ciągle nowe się pojawiają. Traktuję je raidem i on je zabija ale potrzebowałabym czegoś co odstraszałoby je tak żeby nie przychodziły. Po nocy jest pełno pajęczyn. Ja się ich boję i brzydzą mnie. Boję się otwierać balkon i mam wrażenie że po mnie łażą. W poprzednim mieszkaniu nie miałam tego problemu. Właśnie przez okno kolejnego zobaczyłam a dzisiaj uśmierciłam już 3 ;( W dodatku one grube są ;( POMOCY!!!
Za nim wyszedł jeszcze jeden :(

Ostatnia edycja:
Nie chce cie straszyc ale to wyglada tak jakby gdzies niedaleko mialy jakas kolonie. Ja wyslalabym m aby poszukal i wytepil je tam bo wtedy powinien byc spokoj. Ja sie panicznie boje pajakow :( wiec naprawde wspolczuje

reklama
witam sie przy porannej kawusi z mleczkiem:) dziewczyny mam pytanko...czy was tez bola zebra?mnie dokladnie boli od wczoraj skora pod biustem a to taki bola jak dotykam jakbym miala skore poparzona..:((juz w domu caly czas chodze bez staniczka i jest lepiej ale ogolnie bardzo boli...macie na to jakies sposoby?

Też to miałam, ale już dość dawno temu się to zaczęło. Fiszbiny ze stanika mnie uwierały i robiły dokładnie taki efekt jak mówisz. Zainwestowałam wtedy w stanik z LaSenzy z serii ITEC który nie ma ani jednego szewka gdziekolwiek, a jest na fiszbinach. Jak ręką odjął :)

Witam po sporej jak na mnie przerwie i zabieram sie za nadrabianie, zejdzie mi pewnie troche bo przez 5 dni jednak nie było czasu żeby do kompa zagladnąć...

Witamy witamy :) Ja coś też nie mogę nadrobić ostatnio.... :/ Bo wiecznie gdzieś wybywamy a wieczorem nie mam już sił :/

ja mam stresa na całego - w ogóle nie mogłam spać - dziś mam egzamin podyplomowy - trzymajcie kciuki od 9.00 ! 150 pytań - jako tako przerobiłam ale stres robi swoje, mam nadzieję że pozwolą mi iść "na pierwszy ogień" i szybciutko bede miała to z głowy bo jakbym miała czekać alfabetycznie to tam im chyba urodzę. Buziaki na miły początek dnia!

Powodzenia i trzymamy kciuki :) Całe 4 :)

Hej dziewczynki.
Alicja trzymam kciuki.
Mała_mi wykorzystaj to że Twój mąż zmienił nastawienie i też zobaczył jaka ta jego mamusia jest i uciekajcie do Twoich rodziców. Ani chwili się nie zastanawiaj. Twoja teściowa jest chorą kobietą po prostu i nie daj sobie więcej zatruwać życia. Trzymam kciuki żebyście jak najszybciej się od niej wyprowadzili.
A ja mam problem z pająkami na balkonie. Nie wiecie czym je wytępić? Małż tydzień temu je odkurzył ale ciągle nowe się pojawiają. Traktuję je raidem i on je zabija ale potrzebowałabym czegoś co odstraszałoby je tak żeby nie przychodziły. Po nocy jest pełno pajęczyn. Ja się ich boję i brzydzą mnie. Boję się otwierać balkon i mam wrażenie że po mnie łażą. W poprzednim mieszkaniu nie miałam tego problemu. Właśnie przez okno kolejnego zobaczyłam a dzisiaj uśmierciłam już 3 ;( W dodatku one grube są ;( POMOCY!!!
Za nim wyszedł jeszcze jeden :(

Oj fujj współczuję :( Ja też nie lubię pająków, ale chyba faktycznie gdzieś siedlisko mają :/ Ja za to w zeszłą zimę tępiłam w mieszkaniu kolonię myszy :) To dopiero było wesoło.

Mi poranek też zaczął się nie za ciekawie. Mam żałobę po moich 2 szynszylach..... dowiedziałam się długo po fakcie że zdechły... zresztą długo by opowiadać..... A do tego te dwa co mam w tej chwili u siebie mają coś nie tak z sierścią i pewnikiem pojadą z nami na wycieczkę do warszawy, żeby obejrzał je logiczny weterynarz :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry