Czesc dziewczyny witam sie i ja .Pogoda u nas deszczowa i wiatr głowe urywa tak moj mężuś mowi ,ja narazie sie nigdzie nie wybieram ,bo na szczescie pies spi.
Ale jaja są bo nasz piesek nas chyba ćwiczy z nocnym wstawaniem od 2 dni. Wczoraj nam zrobiła pobudkę o 4 rano ( pod drzwiami wyła -ona nigdy na pole nie woła wiec wiadomo było ,ze cosik sie szykuje) i faktycznie zatrucie pokarmowe. No i myslalam ,ze juz spokoj ,bo wczoraj i apatyt miala i szalala z piłeczka i co sie okazuje ,dzis nas o 2 obudziła , a potem o 6 i znowu to samo co wczoraj , na szczescie nie wymiotowala tym razem bidulka.
Zjedlismy sniadanko i maz do pracy pojechal kolo 8 i byloby tak pieknie gdyby nie to ze dostalam jakichs dusznosci( nawet niewiem jak to nazwac). Myslalam ,ze mi serce wyskoczy . Połozylam sie ,ale bylo chyba jeszcze gorzej ,ani na lewym ani na prawym boku lezec nie moglam.Oddychałam tak strasznie szybko jakbym maraton przebiegla i tak mnie trzymalo 1,5 godziny ,ale juz jest ok. Małz do lekarza chcial jechac ,ale stwierdzialam ,ze jutro mam USG to chyba wytrzymam ? W kazdym razie juz lepiej ,ale nie powiem ,ze sie przestraszylam.
Dagisu wspolczuje takiej sytuacji. Maz zachowuje sie nieodpowiedzialnie. Ja wiem ,ze teraz wszyscy tak zyja ,ze kazdy ma osobne konto ,ale ja osobiscie uwazam ,ze jednak musi byc wspolne. Tam gdzie przelewana jest taka sama kwota z 1 i 2 wyplaty i z niej sie robi oplaty ,zakupy. a reszta co zostaje na osobistych kontach mozna na cos przenzaczyc dla siebie. Ale i tak uwazam ,ze wglad do osobistych kont tez powinien byc. Bo jedna osoba bedzie oszczedzac ,a druga szastac kasa na niewiadomo co. I tak jak dziewczyny pisza porozmawiaj z nim powaznie i faktycznie pomysl nad tym ,zeby na Was oboje mieszkanie zapisali ,wtedy jak zainwestujesz swoje pieniadze w remont , nikt Cie z niego nie usunie ,to chyba najrozsadnijesze. I zycze powidzenia.
Dawidowe a ja sie przemowalam ,ze mam wysokie cinsienie a Ty ze swoim (ciesze sie ze na szczescie to byla pomylka). Jesli chodzi o torbe to wlasnie zaczynam kompletowac wszystko chociaz u mnie jeszcze 6 tygodni . Wole sama kupic ,chociaz nie byloby stresu zeby moj maz kupil wkady poporodowe czy majtki pp , nigdy tez nie bylo stresu zeby mi tampony kupowal ,ale wole jednak sama ,bo kupi za male albo za duze i co wtedy hahah.
Mamusie fatalna pogoda jak na rozpoczecie roku szkolnego

i mowilam nawet do meza ,ze biedne dzieciaczki u nas musza isc 1 wrzesnia chocby niewiem co jakby nie mozna bylo od poniedziałku zacząc wszsytkiego a nie tak w środku tygodnia oj maskara .
Dorisday w jakim dokladnie skpeie kupilas te kalosze(nazwe bys mi podala) moze w krakowie tez sa takie ,bo przy tej pogodzie musze miec kalosze zwlaszcza ,ze mam psiurka i mieszkamy jeszcze wkolo budowy i błota tu niezmiernie duzo .A addiasow mi zal
Concita zazdroszcze sloneczka .
Dziulka fajnie ,ze juz sobie poprasowalas,ja to odkladam i odkladam ,a przy tej pogodzie to teraz jestem zla na siebie bo bedzie schlo wieki

.
Oj koncze bo sie rozpisalam ,ze hoho . Milego dnia