reklama

Październikowe Mamy 2010

DZIULKA, my chyba dzisiaj wszystkie zgłupiałyśmy ze strachu ;P.

A, zapomniałam Was uprzedzić - od jutra mnie nie będzie przez kilka dni na forum i wcale nie będzie to oznaczać, że się rozpakowałam (ojoj, no mam przynajmniej taką nadzieję, że nie). Jadę do Gdańska, a tam nie mam dostępu do neta.

reklama
jejku...no i sie zaczelo.....strasznie sie ciesze ze dawidowe jest juz z coreczka i wszystko jest ok :)
teraz to dopiero strach mnie oblecial...
ja dzis bylam na usg i nasz synek jest dosc sporych gabarytow hehe....3900gr, dlugi na min 56 cm....
ciaza ogolnie starsza o jakies 2 tygodnie, na szczescie brzuszek przystopowal i jest wszystko dobrze....choc nie chialabym byc kolejna w kolejce....jeszcze nieeeee.....

ło matko... ja już sama nie wiem, bo z jednej strony chciałabym mieć to za sobą:D:D:D a z drugiej - jakoś tak nie do końca gotowa się czuje:P ale jak się znam to nigdy nie poczułabym się taka pewna na maxa:P a dawidowe nie pisała przypadkiem, że ona włącza opcję niedostępności 24/7 do końca października:D:D:D:D?????????

ja na szczescie mam miec cesarke wiec nie przeraza mnie waga mojego synka, ale nie wiem po kim on tak rosnie :)
planowana cesarka 27 wrzesnia lub 1 pazdziernika....a czy syn zechce sie wczesniej wydostac to zobaczymy....
moj M wyjezdza we wtorek na 5 dni wiec oby sie Szymek wsytzymal choc do przyszlej niedzieli....bede wdzieczna :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry