Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
noc ogólnie do doooooooopy, bo tego to spaniem nazwać sie nie dało... ale jak się tak reaguje na wszelkie nowości (ktg) to sie tak ma... niech mnie tylko potem do domciu puszczą to się w końcu położę SPAĆ
a i jeszcze miałam dzisiaj pierwszą noc ze zgagą

co za masakra
ale chyba wiem od czego: wieczorem popiłam witaminki tymbarkiem, zamiast tradycyjnie wodą... a piesio sobie dalej śpi
takiemu to dobrze

normalnie, jak nie sraczka to ....... przemarsz wojska
ja niecierpię sie spóźniać, a jak tamten będzie sie tak ruszał to doooopa blada... no zaj...bisty początek/./.ULISIA, czy to będzia lolisza czy efa czy monimoni - my tu juz jak jedna wielka rodzina, więc która czuje się na siłach i posiada odpowiednią wiedzę, niech sie po prostu zgłosi Ci do pomocy
natolin, ja też chciałabym mieć to już za sobą... po prostu sztywnieję ze strachu, jak pomyślę o tym bólu... bo co innego zdawać sobie sprawę, że ok, będzie BOLAŁO, ale jak sie czyta np posty naszej Sparrow, że boli prze-strasznie - to mi sie kolana w pozycji siedzącej uginają... niby tyle kobiet przeżyło to i żyje, ale jakie traumy niektóre z nich mają!?!?!? na całe życie... no i weźcie pocieszcie taką niepoprawną pesymistkę
jeszcze coś miałam pisać... a, jutro muszę wstać o godzinie nieprzyzwoitej, bo na 8 w szpitalu... przez te stresy jeszcze jakieś sqrcze nie daj Boziu się zapiszą na ktg i mnie tam zostawią...trzymajcie kciuki, żeby tak sie nie skończyło!!!!!!!!!!!!!!!
Wszyscy mobilizacja po akcji![]()
Ja tez wczoraj do Ikea po przewijak( taki drewniany z polkami ,ze na dole wanienka, na gorze przewijak, posrodku pampersy.
i szuflady na ciuszki.
Przewijak stoi juz w lazience. Jeszcze musze sie wziac za torbe. Piore dzis posciel dla malej.
Nastawilam sie na CC, bo glowa u gory, ale jeszcze wszysko sie moze zdarzyc.
czy kupujecie sobie jakies kremy na Po porodzie, zeby brzucho ladnie znikal?