margerrita
Fanka BB :)
dzieki dziewczyny za slowa wsparcia, to byla jedyna bacia jaka znalam i bardzo mi przykro, ze nie bede na jej pogrzebie, ponad 500 km i nie chcialabym sie w drodze rozpakowac, szkoda, ze nie doczekala prawnuczka i w listopadzie miala miec pierwsza pra pra wnuczke
aga12/1979 najwazniejsze, ze dzidzia zdrowa tylko chyba w ubranka musisz sie zaopatrzyc wieksze
Ida dawidowe rzeczywiscie pisala o swojej dostepnosci
Ulisia co do dziewczyn, to ja mam takie zdanie jak ida
Efa dobrze, ze piszesz, ze bedziesz poza dostepem do sieci, bo bysmy ci pewnie srebro przyznawaly, ale w razie czego informuj nas na bierzaca i zycze by porod byl tak jak chcesz w Bydgoszczy
kahaaa super, ze znalazlas nowe lokum i przeprowadzka lada dzien
teraz chyba kazdej z nas chodzi pytanie po glowie, ktora nasteona
aga12/1979 najwazniejsze, ze dzidzia zdrowa tylko chyba w ubranka musisz sie zaopatrzyc wieksze
Ida dawidowe rzeczywiscie pisala o swojej dostepnosci
Ulisia co do dziewczyn, to ja mam takie zdanie jak ida
czy to będzia lolisza czy efa czy monimoni - my tu juz jak jedna wielka rodzina, więc która czuje się na siłach i posiada odpowiednią wiedzę, niech sie po prostu zgłosi Ci do pomocy![]()
Efa dobrze, ze piszesz, ze bedziesz poza dostepem do sieci, bo bysmy ci pewnie srebro przyznawaly, ale w razie czego informuj nas na bierzaca i zycze by porod byl tak jak chcesz w Bydgoszczy
kahaaa super, ze znalazlas nowe lokum i przeprowadzka lada dzien
teraz chyba kazdej z nas chodzi pytanie po glowie, ktora nasteona