pszczylaszczka
Fanka BB :)
sparrowkot-
wiem ze cwiczenia
, ale przez 6 tygodni po urodzeniu mozna chyba jakos pomoc kremem ujedrniajacym np?
wiem ze cwiczenia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mam nadzieje ze bedzie dobrze bo narazie jest ok.ja nie jestem jeszcze gotowa sie rozpakowac bo nie mam jeszcze poprane nic dla małej i torba nie spakowana. dopiero w sobote jade z mezem na wieksze zakupy;-)monimoni chętnie przyjmę Twoją pomoc. Z tym że tak jak pisałam - musi się na to reszta dziewczyn zgodzić.![]()
monimoni chętnie przyjmę Twoją pomoc. Z tym że tak jak pisałam - musi się na to reszta dziewczyn zgodzić.![]()
Kupilismy w Ikea wczoraj 2 półki do sypialni z przeznaczeniem na rzeczy Franka i dziś w planach montowanie, do tego udało sie kupic jakies koszyczki żeby pierdołki powrzucać, może zacznie to miec juz jako taki wygląd. Tylko przy montarzu i wierceniu tak sie kurzy ze chora jestem na samą myśl...więc na dziś w planach akcja półki + wyjazd na kontrole z piesem do veta - juz widze jaki sajgon odstawi...