pszczylaszczka
Fanka BB :)
sparrowkot-
wiem ze cwiczenia
, ale przez 6 tygodni po urodzeniu mozna chyba jakos pomoc kremem ujedrniajacym np?
wiem ze cwiczenia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mam nadzieje ze bedzie dobrze bo narazie jest ok.ja nie jestem jeszcze gotowa sie rozpakowac bo nie mam jeszcze poprane nic dla małej i torba nie spakowana. dopiero w sobote jade z mezem na wieksze zakupy;-)monimoni chętnie przyjmę Twoją pomoc. Z tym że tak jak pisałam - musi się na to reszta dziewczyn zgodzić.![]()
monimoni chętnie przyjmę Twoją pomoc. Z tym że tak jak pisałam - musi się na to reszta dziewczyn zgodzić.![]()
Kupilismy w Ikea wczoraj 2 półki do sypialni z przeznaczeniem na rzeczy Franka i dziś w planach montowanie, do tego udało sie kupic jakies koszyczki żeby pierdołki powrzucać, może zacznie to miec juz jako taki wygląd. Tylko przy montarzu i wierceniu tak sie kurzy ze chora jestem na samą myśl...więc na dziś w planach akcja półki + wyjazd na kontrole z piesem do veta - juz widze jaki sajgon odstawi...