ladygab
SZCZESLIWA MAMA
Ja nie napisałam tak o matkach które chcą aby im pomóc tylko żądają aby robić wszystko za nie !! A szpital to dla nich hotel .. często jeszcze na papieroska wyskakują ;/
Więc przemyśl to sobie. Jesteśmy matkami tak? To chyba zobowiązuje i ten dzieciak na świat sam z niczego sobie nie ubzdurał przyjść więc jak już powołaliśmy go do życia to weźmy odpowiedzialność .. u mnie takie dwie były co papieroskować lubiły i zostawiały dzieciaki w wózkach i sobie szły ... nikomu nic nie mówiąc .. na szczęście ja mało sypiałam bo mój był naświetlany miał dużą żółtaczkę i non stop chodziłam do niego zaglądać przez szybęi cały czas się martwiłam więc zbierałam te ich dzieciaki za każdym razem i wiozłam do sióstr - a jedna mamusia ona akurat jak ja już wychodziłam przyszła - wtykała na siłę smoka dzidziusiowi swojemu bo jej głowa boli jak on się drze !! I wogóle ma go już dość !!! Tyle co go urodziła .... dali jej na uspokojenie w końcu a dzidziusiem się sami zajmowali .. ale dziewczyna miała jazdy jak nie wiem ...
no to mamusie superasne...ale i takie sie zdarzaja, co od poczatku maja dzieci gdzies, teraz to wyglada tak ze dzieckiem ty sie zajmujesz, a nie pielegniary czy polozne, jak masz problem to do niech idziesz, ale dziecka im nie mozna zostawic, chyba ze idziesz sie umyc, czy siuku, ale na dluzej to nie chca brac i bardzo dobrze, w sumie to nasz slodki ciezar jest