reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
dziulka zazdroszczę szpitala i upału. u nas zimno, deszczowo, ciemno i przygnębiająco. nie wiadomo w co się ubierać i coraz bardziej się zastanawiam w co ubiorę synka na wyjście :(

Malutka, my na ten sam termin dzieciaki wypuszczamy ;-) i u mnie Jaga jeszcze buszuje po prawie całym brzuchu=wypnie się tu i ówdzie i nawet nie wiem, jak teraz leży, bo raz jest w poprzek, a raz góra-dół...ale czy to pupa, czy łepek, to już nie wiem, ale coś dużego i twardego na 100% i jedyny nacisk, który mam to na pęcherz jak sobie skoczy, albo jak się wypnie z 2 stron na raz, może Twoje maleństwo powoli się wstawia w kanał?

Ale za to bolą mnie kości spojenia jak się ubieram na stojąco-majty, spodnie itd, ale to tak na chwilę, jak trzeba nogę w dziurę wsadzić ;-).

Ja tez mam ten sam termin dlatego bardzo bym nie chciala, zeby malutka rodzila teraz, bo juz calkiem w panike bym wpadla. ale prosze zglosila sie ochotniczka. natolin brawa za odwage! :)))))

malutka ty nie fikaj. twoja dzidzia jeszcze ma czas, daj sie innym wykazac. niech sie efa szykuje, albo ulisia, mala mi ostatecznie czy beata. a ty spokojnie czekaj na swoja kolej, nie wpychaj sie!

Aaaaa ja jestem na przodzie w kolejce? Tylko wiecie u mnie w rodzinie to jest tak ,że dzieciaki się rodzą po terminach. Ja na przykład jestem 10 dni po terminie urodzona przez CC, gdyż nie chciało mi się pchać na świat jak widać i żadne różne próby wywoływania porodu nie przyniosły sukcesu, tak więc mamy lekarz zadecydował o CC, bo mama już miała dość bycia w ciąży i leżenia w szpitalu :)
Ciekawe jak mój Łukasz się do tego odniesie. Ja to tak chciałabym po 20 wrześniu żeby wyszedł dopiero, no a na 30 września termin, no ale pożyjemy- zobaczymy. Tylko że ja panicznie się boję porodu eh. Gdybym miała możliwość CC :(

A ja wyszykowałam się na zajęcia pierwsze do szkoły rodzenia. Na tą pogodę ubrałam sobie czarne rajstopki, spódniczkę ciążową na szeleczkach a pod to czarna bluzeczka na długi rękaw. Narzucę kurtkę skórzaną ale oczywiście nie zapnę jej no i jakąś chustkę pod szyję wezmę.

reklama
natolin co do ubioru maluszka to ja mam standardowy zestaw pajacyk body itp z bawełenki, a do tego 2 rodzaje kombinezonów w zależności od pogody. Jeden taki cieńszy z mikrofibry wewnątrz wyściełany polarem, a drugi już taki bardziej podchodzący na zimowy. No i zobaczymy jaka będzie pogoda to taki założę.
IMG00116-20100904-1426.jpgDSC00543.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry