Ja dzisiaj na obiad zmajstrowałam gołąbki nieloty

czyli nie zawijane w kapustę tylko kapusta w środku poszatkowana. Mniam mniam potem już gołąbków jeść nie da rady to teraz się objem

Mój kręgosłup nadal daje się we znaki, mała rozpycha się i mnie już prawy bok boli od tych jej wypukłości. Ale najgorsze jest to, że nie mogę spać na żadnym boku bo mnie normalnie napier........ biodro od tego. Spałam dzisiaj na lewym boku to myślałam, że poduszkę zjem tak mnie biodro bolało.....................

Na wznak chwilkę poleżeć idzie, ale jak ja mam spać, jak nietoperz do góry nogami czy co???

Ja już bym chciała się rozpakować, mi się znowu śniła dziewczynka, że ją karmiłam i że w szpitalu byłyśmy

A wczoraj wieczorem znowu serducho biło jak oszalałe i twardniejący brzuch, nie powiem ale to wczoraj długo trwało, pooddychałam pierwszą fazą i przeszło,ale w tym tempie to ja zawałem skończę bo mi serce nie wytrzyma. A byłam sama bo mój na nockę pojechał.
Dzisiaj to pewnie zaliczę nockę klikając, albo się dalej za album dla małej wezmę. Tak mnie ten scrapbooking wciągnął, że zapisałam się na
Polki scrapują i przymierzam się kartkę na wyzwanie zrobić.

Odkryłam w sobie nowa pasje i tyle