reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Ja dzisiaj na obiad zmajstrowałam gołąbki nieloty:) czyli nie zawijane w kapustę tylko kapusta w środku poszatkowana. Mniam mniam potem już gołąbków jeść nie da rady to teraz się objem:-D:-D:-D

Mój kręgosłup nadal daje się we znaki, mała rozpycha się i mnie już prawy bok boli od tych jej wypukłości. Ale najgorsze jest to, że nie mogę spać na żadnym boku bo mnie normalnie napier........ biodro od tego. Spałam dzisiaj na lewym boku to myślałam, że poduszkę zjem tak mnie biodro bolało.....................:angry::angry::angry::angry::angry: Na wznak chwilkę poleżeć idzie, ale jak ja mam spać, jak nietoperz do góry nogami czy co???:szok::szok::szok::szok:

Ja już bym chciała się rozpakować, mi się znowu śniła dziewczynka, że ją karmiłam i że w szpitalu byłyśmy:):)

A wczoraj wieczorem znowu serducho biło jak oszalałe i twardniejący brzuch, nie powiem ale to wczoraj długo trwało, pooddychałam pierwszą fazą i przeszło,ale w tym tempie to ja zawałem skończę bo mi serce nie wytrzyma. A byłam sama bo mój na nockę pojechał.

Dzisiaj to pewnie zaliczę nockę klikając, albo się dalej za album dla małej wezmę. Tak mnie ten scrapbooking wciągnął, że zapisałam się na Polki scrapują i przymierzam się kartkę na wyzwanie zrobić.:):) Odkryłam w sobie nowa pasje i tyle:)

To super, też jestem od jakiegoś czasu na portalu i sobie tworzę :)

Lolisza dzięki za informację, dzwoniłam do przychodni - bo do niej akurat jestem zapisana. Niestety szczepienia będą robić na początku października i najprawdopodobniej to jest jednorazowa akcja. Mam się dowiadywać jak się mała urodzi i po 6 tyg dopiero można szczepić.

Ostatnia edycja:
hej to ja, najwiekszy spioch swiata... wlasnei sie zebralam z drzemki... u nas nadal leje i ciemno jak w d... -do spania idealnie:))) czekam na dostawe wozka juz caly dzien i nie wiem co jest grane.... dzwonie do goscia -nie odbiera.... no przeciez jak odbierze to uslyszy wszystkie przeklenstwa swiata we wszystkich jezykach jakie znam !!!!!! nie dosc ze caly dzien siedze na d... i nei wylaze zeby facet w razie cos nei czekal to kurna nie dobiera telefonu.... co za pi..... y pajac!!!!! ide wcinac krowki i pic cole:))) jadlospis swietny:ppp

ja właśnie skończyłam pierwsze pranie dla małej - kocyki, śpiworki, ręczniczki :) czeka mnie jeszcze ok trzech :)

Dziulka doskonale rozumiem Twoje zdenerwowanie - ja wczoraj cały dzien czekałam aż łaskawie dowiozą nam pościel, po czym okazało sie że kurier NIE WIEDZIAŁ gdzie jest nasza ulica ("bo młody, bo to jego pierwszy raz...itp")! Pobłądził i wrócił do firmy mówiąc że nas nie zastał. Więc Ci zadzwonili do nas że ponieważ nikogo nie zastali w domu paczkę mamy odebrać od nich. Normalnie myślałam że go przez tą słuchawkę zaduszę. Ostatecznie młody się przyznał, paczkę przywieźli i przepraszali...ehhh....

ja tylko nie lubie jak ktos sobie jaja robi, jesli cos im wypadlo to niech zadzwonia i powiedza ze przepraszaja ale to i to sie zdarzylo, a tu niedosc ze telefonu zero to jeszcze jak ja dzwonie to nikt nie odbiera.... i badz tu spokojna.... przeciez faceta za klejnoty powiesze jak odbierze w koncu...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry