reklama

Październikowe Mamy 2010

ONESMILE- na razie nie mam cc zaprogramowanej. moze sie skubana juz odwrocila? a jesli nie to do piatku moze sie jeszcze odwroci. jesli nie odwroci sie sama a np po manewrze odwracania nie zostanie w pozycji glowa w dol albo ogolnie nie bedzie chciala sie odwrocic mimo proby lekarzy to wtedy mi zaprogramuja cc. serio do piatku stresa mam...

ten cymbal od wozka dalej milczy, nagralam mu sie na sekretarke ze mnie wk.... , ze jak cos im wypadlo to nalezy do klienta zadzwonic przeprosic i powiedziec co sie dzieje a nie grac w ch...!!!!!! serio gotuje mi sie w srodku az wyrobic nie moge.... jak do piatku mi nie dojedzie ten wozek to sama tam pojade i jajca wkolo szyi gosciowi obwiaze i rozplaszcze nos wlasna piescia!! nienawidze niesolidnosci: place na czas to wymagam na czas. ozesz cie jaka jestem wsciekla!!!!

reklama
dziulka też bym się nieziemsko wkurzyła, ale Ty to jeszcze nieźle zadziałasz ;)
ulisia i kasis gratuluję wyników badań. mi tak jak ulisi ten lek pomógł, mimo iż na czerwone mięso się bardzo rzadko jestem w stanie skusić ;)
onesmile współczuję bólu :(
iduś nie płacz, musimy to jakoś przeżyć
fasolkania też mam problemy czasem właśnie z ułożeniem się, bo jak na boku śpię to mi uciska bok...

no wlasnie lolisza tez zaczelam szukac info w necie, ale na nic kokretnego nie wpadlam, w sumie czasu nie cofne, mialam zalecenie brac, to bralam i brzus mimo tego tez byl twardy, ale lepiej niz bez nospy, teraz mam juz powoli wylaczac nospe, wiec biore 1-2 dziennie zalezy jak z brzusiem, mam nadzieje, ze z mlodym bedzie wszystko ok.
onesmile dobrze, ze juz nie obolala chodzisz i ze w dwupaku jeszcze, bo tu juz domysly do twojego mileczenia zaczely sie pojawiac, o jakim srebrze byla mowa

i tak w ramach mobilizacji wklejam link do pudelka dla Ani TWOJE PUDEŁKO
kto jeszcze nie klikal niech wesprze akcje, bo kibic dzis niestety wyprzedzil w rankingu, walka o pierwsze miejsce, z jednego nr ip mozna 1 raz dziennie glos oddac

Z tego co pamiętam dawidowe ostatnio wkurzała się na kuriera, a dzisiaj już ma córcie obok siebie:) więc nie chce nic mówić, ale lepiej sobie nerwów nie psuć przez jakiś pajaców:)
Mój kurier mąż dalej mi łóżeczka nie przywiózł:/

Wiecie co ? Zmęczona jestem! Tak zmęczona! A czym? Nic nie robieniem !! Ooo! :rofl2:
Dziś jednak pizzy nie było, E-lona zamawiać nie będziemy bo pewnie potem teściowa coś paplałaby pod nosem że nie mamy na co kasy wydawać eh.. wolę tego uniknąć i innym razem pójdziemy usiąść na spokojnie do jakiejś pizzerii i zjemy - mniam!
Ja mam straszny apetyt, jadłabym i jadłabym. Zjadłam dziś leczo, potem naleśnika z serem co teść zrobił no i teraz mąż mi tosty robi z serem. I jak tutaj być chudym..............?!

Cieszę się że wróciły wszystkie seriale, Na wspólnej, M jak miłość, Majka- przynajmniej jest co robić jak człowiek leży w łóżku, bo na ruszanie się to nie ma siły!

Mężowi się dziś mnie żal zrobiło, bo widzi jak mi coraz ciężej i zaproponował że jak będę chodzić się kąpać to mam mu potem sygnałka puścić na telefon to przyjdzie i pomoże mi wtedy wygrzebać się z wanny, bo ostatnio się już poślizgłam- taka ciamajda ze mnie:-(.

MALA MI ja cie nie podpuszczam ale jak tesciowa szlaby sie kapac to bym podstawila skorke od banana a pod nia kostke mokrego mydelka dla lepszego poslizgu:)))))))))))))))

reklama
Dziulka moja droga tak mi się tylko skojarzyło:) tak jak mówiłaś czy teraz czy potem dzidzia wyjść musi:)a patrząc na suwaczki i na Twoją upartą córcie to na podium możesz się znaleźć;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry