reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
my takie ("beztwarzowe" jak ktoś woli) zdjęcia brzucholków mamy w wątku galeria brzuszków:D
Nooo, to idę do galerii! Wkleję, a Wy same ocenicie czy mój brzuch zasługuje na więcej niż 3+.
A mój M ma w obwodzie nadal więcej niż ja więc niech się schowa z komentarzami :-)
Wybaczam Mu, w końcu ktoś już tu wspominał o ilości szarych komórek u mężczyzn...

my juz po rewolcie, dziecia mi ukradli wiec w domu blogi spokoj, pranko sie suszy, prasowanko juz w szafach, teraz sie zastanawiam co by tu porobic ciekawego, moze poczytac jezyk niemowlat bo czeka i si echyba nie doczeka:-)

Ida kilometrowe spacery to mogą raczej poród przyspieszyć w sensie że zacznie sie szybciej a żeby sam łatwiej przebiegał to nie słyszałam. Może być szybciej po chodzenie przyspiesza skracanie szyjki jesli dziecko uciska już na nią główką a do tego nieźle sobie waży.

Ja sobie własnie nieźle w tyłek dałam - 3 godziny chodzenia po galerii i supermarkecie i efekt tego jest taki że brzuch twardy jak kamień, no ale jak ktoś chciał koniecznie tyle łazić to teraz ma...

Aaa...jeszcze jedno, Dawidowe napisała że jeszcze siedzą w szpitalu, mała ma kroplówki (mam nadzieje że dobrze zrozumiałam) ale we wtorek może wyjdą.

Ostatnia edycja:
dobranocka, ale ja mam super duży brzusio - około 107cm było w zeszłym tygodniu w pępku :).
Po prostu w "konkurencjach" świetnie sobie radzę, oprócz tego wstawania z wanny - potrzebuję do tego relingu albo kantu wanny, heh.
Golę się na czuja i wychodzi mi świetnie.
Do golenia nóg sięgam.
Obracam się w łóżku z boku na bok w tempie ekspresowym.
Po schodach od 1,5 miesiąca śmigam, jak przed ciążą.

Hehehehehe

Melduję się na chwilkę. Łóżeczko już stoi, wietrzy się ;) Moi chłopacy (tatuś i mój M.) właśnie popijają kielicha, żeby im się regał dobrze składało :)

Wracam pilnować, odezwę się późnym wieczorkiem albo jutro - ze zdjęciami :)

Ahh jeszcze postanowiłam przed chwilą, że jednak nie zakładam na razie ochraniacza, żeby mi się nie zakurzyło do czasu porodu. :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry