Ja w sumie dużego apetytu też nie mam, dzisiaj wszamałam naleśniki z malinami i serkie waniliowym bo męzowi grzyby w śmietanie robiłam. Po tym popiłam wodą z ogórków kiszonych i zjadłam dwa ciacha. To się nazywa mieć smakAle ogórki pycha bo od babci przywiezione, a ona na wodzie mineralnej je robi
mniam mniam
Dzisiaj dzionek zleciał na tworzeniu albumu dla małej i jestem z siebie dumna bo dużo zrobiłamSzkoda tylko, że jej jeszcze nie ma bo bym fotki powklejała. A tak cały dzień mało się ruszam bo niestety ból mi nie pozwala. I znowu miałam atak kołotania serca i do tego megaśny ból z tył głowy.
Co do kota Dziulka to mamy podobny egzemplarz co ty, chociaż nasze koty wózek nie okupują, ale za to Tigra kotka 5 letnia, która panicznie boi się wszystkiego i żyje własnym życiem też zaczęła do nas przychodzić i szczególnie lubi do mnie zaglądać. Więc nie wiem, ale mnie się wydaje, że koty coś wiedzą![]()
Kurcze a powiedz Ty mi jak wytrzymujesz na siedząco przy stole - jak robisz ten albumik?

Gratuluje Anulce i Dawidowe! Ja tez juz niemoge sie doczekac! Niestety dzis juz za wiele nienapisze ale jutro zajrze na dluuzej!!! Buziaki kochanee!!!
to samo jeśli mam ochotę na dokładkę jedzonka czy coś w tym stylu. i tego się trzymajmy