Efa
Fanka BB :)
Dziewczyny mam pytanie ile się czeka na wynik Hbs ?? z góry dziękuje za odpowiedź
U mnie 1 dzień, ale jak z samego rana poprosisz o badanie na "cito", to zrobią nawet i na to samo popołudnie. Spróbuj tak asiorek82. Prawie wszędzie robią na cito na specjalną prośbę pacjenta. To jest takie zaznaczenie na próbce do badania, że wynik jest szybko potrzebny.
Ostatnia edycja:

Dodał,że jeśli obrzęki nie ustąpią troche i nie zbiją mi ciśnienia to będę leżeć ale najbezpieczniej będzie wywołac juz poród na tym etapie ciązy bo jest donoszona.Byłam załamana,bo strasznie się martwiłam że synus jest jeszcze za mały.No i leżałam w tym szpitalu - badania krwi,usg,ktg codziennie,sprawdzanie wagi (przez 2 dni zleciał ze mnie 1 kg wody po lekach).Zbili mi ciśnienie no i wypuścili do domu,ale mam leżeć :-( Cieszę się że nie trzeba bylo wywoływać porodu...ale tego lezenia w sumie to nie mam juz duzo więc też ok.Ale strachu się najadłam mówię wam.w dodatku jak leżalam to w piątek i w sobotę dziewczyny które rodziły tak strasznie krzyczały ( cztery rodziły naturalnie) że nie mogłam potem spać,bo jak tylko zamknęlam oczy to słyszałam w głowie ich krzyki i troche mnie strach obleciał przed porodem,a do tej pory nie balam się.Przed samym wyjściem do domu zrobili mi jeszcze usg i wyszło ze mały waży 2900,więc już sobie ładnie urósł.Jestem spokojniesza,może bedzie łatwiej zapanowac nad ciśnieniem i nerwami teraz.O mało co nie byłabym nastepna w kolejce do porodu,ale jeszcze chwilkę pochodzę,a raczej poleżę w dwupaku ;-)

.