Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a jednak jak kurier mnie zobaczył to po dłuższym zastanowieniu stwierdził: ehh w tym stanie to nie bardzo żeby pani wnosiła... wziął karton pod pachę i przyniósł do domkutakże nawet wykłócać się nie musiałam
![]()
Ojjjj jest bolesny, ja miałam przy pierwszej ciąży i zanim mój gin mi go zrobił to ostrzegł: "Pani Agnieszko, zaraz zrobię coś za co może mnie pani nawet kopnąć bo będzie bolało" i bolało ale dało się wytrzymać i nie kopnęłam go.kruszynka84 pisze:Mój ginekolog powiedział, że jak za dwa tyg. nie zmięknie to na wizycie zrobi mi jakiś masaż szyjki żeby ją pobudzić. Słyszałyście o czymś takim bo mnie to trochę przeraża?daissy_ pisze:ja o tym masażu słyszałam tylko tyle, że boliale nie miałam to nie wiem.
Efa pisze:kruszynka, ja też słyszałam, że masaż szyjki jest bolesny.
Wiecie co... powiedzcie mi czy jest coś ze mną nie tak?
We wtorek byłam z moim na tej szkole rodzenia, powiedziałam mu na początku że nie musi ze mną iść jak nie chce. Nawet na początku gdy zajęcia się zaczęły po jego tekscie: "to aż 2 godziny? Mam nadzieję, że wcześniej się skończy" mówię, że na prawdę się nie obrażę jak wyjdzie. A on nie, uparł się, że zostanie.
Na zajęciach... przez pierwszą godzinę ostentacyjnie się przeciągał, wykrzywiał na krześle, co chwile musiałam mu wyciągać palce z buzi bo głośno obgryzał paznokcie (nie tylko mnie to irytowało) Rozglądał się naokoło, ziewał tak żeby jak najbardziej pokazać że go to nie interesuje. W następnej godzinie po prostu wyciągnął sobie komórkę i grał przez godzinę w jakąś grę. Przy czym zaznaczam, że siedzieliśmy na samym początku. Metr od położnej prowadzącej zajęcia, która co chwilę spoglądała to na niego to na mnie z politowaniem. W życiu nie było mi tak wstyd. Czułam się jakbym siedziała z 13 letnim chłopcem, którego zaciągnęłam za karę...
Moja mam stwierdziła, że jestem przewrażliwiona i czepiam się pierdół i, że po prostu mu się nudziło a ja robię aferę...
A mnie czasami przeraża jego niedojrzałość i tyle...

. Tak samo dłonie...
. Nie sądzę,aby sterylizacja była konieczna. 

.