Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ulisia znowu punktujesz jako nasz szpec forumowyCieszę się, że Ci tak dobrze dzisiaj poszło. NApisz jeszcze jak się czujesz (nie martw się brakiem objawów, doczekasz się niestety :-). A rozdrażnienie na M. w niedzielę to chyba też objaw ;-))
Znalazłam znowu coś do poczytania : 10 rzeczy zakazanych w ciąży Rodzina - Ciąża - Ciąża - Rodzina - Polki - Kobieta - Starania o dziecko - Przebieg ciąży - Ciążowe dolegliwości - Poród - Pielęgnacja ciała w ciąży - Zdrowie w ciąży
I wiecie co? No żesz sprawdzałam na kilku kalkulatorach moją datę porodu i rozpiętość do 5 dni!!! Przy tych samych danych. Więc ja już nie mam siły i zdam się na to co powie i wynaczy lekarz.
Zmykam
Śpijcie Mamuśki dobrze :-)

Udalo nam sie w drugim cyklu.Z pierwszym synkiem zajelo nam rok i na "wspomagaczach" mialam za wysoka prolaktyne.
;-)