reklama
dawidowe
Fanka BB :)
Witam i również gratuluję nowo przybyłym mamom październikowym:-)!!
Ja narazie z dolegliwości ciążowych mam nudności, ale takie że nie wymiotuje, tylko mnie mdli. I krzyże mnie bolą.
Kiedy powinno ustąpić kłucie w jajnikach/dole brzucha??
Bo mnie ciągle kłuje i nie wiem do którego tygodnia mogę jeszcze to czuć??
A i jeszcze ciągle bym spała, w dzień i w nocy...;-).
I jeszcze zasysa mnie w żołądku, jestem głodna, jem a potem te nudności.
Staram się nadrabiać Wasze posty kobietki, ale co włącze kompa to jest ich coraz więcej i nie moge nadrobić.
dawidowe a łóżko zaliczyłaś z tym przeziębieniem??
joanna0984 to mamy podobne objawy, ja też na stojąco bym spała:-).
Kobietki dbajmy o siebie, nie dajmy się przeziębieniom, choć pora temu nie sprzyja, bo wiosna choć upragniona pewnie przyniesie wszelkie przeziębienia i grypy ze sobą.
przelezałam w łózku caął niedziele a dzis wyszłam wczesnej z pracy i leze. Niesety jutro musze isc. Ne chce isc na zwolnienie bo za 3 tygodnie pojde na 2 miesiace wiec nie chce juz tak wkurzac kolezanki bo ona jeszcze nie wie co szykuje. Ale przynajmniej przy mezu napewno sie wyleze i wypoczne tak wiec wyjdzie mi to na dobre.
czarna1309
Zaangażowana w BB
dziewczyny powiedzcie mi w ktorym tyg zaczelyscie miej jakies objawy ciazy? ja jak narazie nie mam zadnych w srode ide do gin ale jestem okolo 5 tyg za niedlugo wejde chyba w 6 tydz. a bole podbrzusza ile beda trwac? to moje pierwsze dzieciatko wiec nie jestem jeszcze w temacie co ile trwa itd he he:-)
fasolkaania
Mnie tak jakoś dzisiaj cały dzień się odbija
A najgorzej było w pracy jak placek zjeść musiałam
Koleżanka nic nie wie jeszcze, a poczęstowała mnie jakimś kremowym czymś, bleeeeeeeeee było kawałek ciasta i herbata,ciasto, herbata. Na szczęście nie pogoniło mnie do WC ale odbija mi się niemiłosiernie
I oczywiście jak z pracy wróciłam to leżę sobie wyciągnięta i nie mam siły nic robić
Najlepsze jest to chodzenie siusiu, nie dość, że w nocy po schodach muszę latać to nawet do pracy dojechać nie mogę bo już mi się chce.
Pozdrawiam wszystkich

I oczywiście jak z pracy wróciłam to leżę sobie wyciągnięta i nie mam siły nic robić
Najlepsze jest to chodzenie siusiu, nie dość, że w nocy po schodach muszę latać to nawet do pracy dojechać nie mogę bo już mi się chce.
Pozdrawiam wszystkich

Maga76
Super ! Ja też na 10 ranojutro do lekarza na usg):-)

Witamy, witamyWitam Kochanez olbrzymią przyjemnościa pragne do Was dołączyć
![]()

Witamy, witamywitam w gronie październikowych mam![]()

No u mnie, to już masakraMnie tak jakoś dzisiaj cały dzień się odbija

pszczylaszczka
ewelina09065
czas oczekiwania...
witam . jestem nowa u was
staralm sie z mezem o fasolke i nie wiem czy nam sie udalo...ostatnia @ mialam 11 stycznia tylko ze dni plodne wypadly mi na poczatek lutego. wczoraj w poludnie zrobilam test i wyszla ta druga kreska badzo blada
czy ktoras z was tak miala? dodam ze bardzo zmienily mi sie piersi tzn sa wieksze, bola i okres sie spoznia juz 4 dni..wydaje mi sie ze zw wczesnie test zrobilam:-(

bira
Listopadowe mamy'07
Dobry wieczór:-)
Przeprowadzam się do WCtu;-) mam takie mdłości, ze nie wiem jak żyję
Do tego jestem nietomna i zasypiam jak tylko usiądę, a przy Indze trochę to cieżko trochę;-) Byłyśmy dzisiaj trzy godziny na spacerku, bo świerze powietrze dobrze na mnie działa, młoda się wyszalała, wiec wieczoremusnęła bez protestów:-) Teraz tylko stary skończy coś tam na kompie robić i idziemy z psami na ostatni spacerek i idę spać:-)
Gabires, dzięki:-)
Joanna, prawdziwa księżniczka. A podogy zazdroszczę. W tym rou też tak pięknie macie?
Przeprowadzam się do WCtu;-) mam takie mdłości, ze nie wiem jak żyję

Gabires, dzięki:-)
Joanna, prawdziwa księżniczka. A podogy zazdroszczę. W tym rou też tak pięknie macie?
reklama
bira
Listopadowe mamy'07
Dzień dobry:-)