reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
A ja znów padam ze zmęczenia... nie wiem jak ja przeżyję najbliższe pół roku. Wczoraj jeszcze jakoś dałam radę w pracy, ale dziś na uczelni to była zupełna masakra.
Jutro mamy zebranie od 18.30 ale chyba sobie odpuszczę...

A ja siedzę już godzinę i próbuje ustawić suwaczek ale dalej go nie widzę wrrr :wściekła/y:
Miłej nocki wszystkim:-)
Sobie też ale pewnie znowu będzie kilka pobudek na amku:-(

a jednak jest:), jutro popracuje nad drugim bo dzisiaj już padam

Witajcie dziewczyny ponownie. Ja w szpitalu z córką więc mam mniej czasu na pisanie. U mnie bez zmian.Nudności minęły całkowicie,został ból piersi i wrażliwość na niektóre zapachy. Z niecierpliwością czekam na kolejną wizytę 2 marca. Mam nadzieję że wszystkobędzie dobrze. Pozdrawiam.

ulisia a czemu musisz czekać pół roku żeby pójść na L-4?? Źle się czujesz, nie możesz wcześniej iść?
Ja dziś padam ze zmęczenia. Pytałam już we wcześniejszym poście, ale nikt mi nie odpowiedział-wrrrrrrrr!!!!!(to hormony:-), kiedy można iść już na zwolnienie L-4?

a mi nie dopowiedziałyscie na pytanie dotyczace tych badan. Czy jeden raz pobieraja krew i wystarczy na wszystkie badania czy tez trzeba udac sie kilka razy i jak długo czeka sie na badania?

ulisia a czemu musisz czekać pół roku żeby pójść na L-4?? Źle się czujesz, nie możesz wcześniej iść?
Ja dziś padam ze zmęczenia. Pytałam już we wcześniejszym poście, ale nikt mi nie odpowiedział-wrrrrrrrr!!!!!(to hormony:-), kiedy można iść już na zwolnienie L-4?

ale ja się nie wybieram na L4... no chyba że będzie tragedia. Na razie daję radę i tak musi być do czerwca minimum, bo akurat skończy się rok szkolny w pracy, a na studiach zrobię dyplom i obronię pracę magisterską....

Hejka dziewczyny,
ja dzisiaj mam ciezki dzien...nic mi sie nie chcialo robic...dola mam na calego... chociaz wiem ze pewnie przez hormony ;-)
jutro ide na wizyte do poloznej, zobaczymy jak to tu funkcjonuje wszystko (pierwsza ciaze prowadzilam prywatnie, teraz niestety musze to robic panstwowo, wiec prawie wszystko nowe ;-))

Dobry wieczór:-)
Joanna, prawdziwa księżniczka. A podogy zazdroszczę. W tym rou też tak pięknie macie?

No powiem ci, ze od 6 lat we wloszech jestem i nigdy nie widzialam takiej zimnej, snieznej albo szarej zimy... a w ten dzien (jak z reszta zawsze w dzien karnawalu) piekna pogoda :-) Dzien potem ulewy...

Milych senkow zycze :-D

CZESC dziewcynki.Nie wyrabiam :no: Moge do kompa usiasc tylko wieczorami,jak maly spi bo w dzien to on tylko patrzy zeby drzwi do pokoju komputerowego sie otworzyly i hyc na moj fotel i uruchamia sprzet.NIe dalabym rady slowa przy nim napisac :-(
Dlatego bede do was zagladac regularnie ale nie bede pisac z wami na biezaco,bo jest tego za duzo.Szkoda.

reklama
Hej! Ja poszłam już na zwolnienie lekarskie, nie mam zamiaru stresować się w pracy. A w domu mam dużo do zrobienia.

Beata, mam nadzieję,że córcia szybko wróci ze szpitala, przecież nie dla Ciebie teraz stresy!

Ostatnia edycja:
Do góry