reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

Trzymam trzymam! Ale do wtorku mnie łapki rozbolą ;-) A nawet do środy kiedy to się zameldujesz z wieściami :-) Muszę sobie już iść bo M. czeka w kolejce do laptopa. Pa Dziewczynki!

reklama
witam Was w niedzielny wieczorek!

właśnie skończyłam nadrabiać zaległości od piątku ;-)
malutka trzymam kciuki aby wszystko dobrze sie skończyło!!!
kassiaa witam w klubie przesypiających ;-) muszę przyznać, że wczoraj i dzisiaj udało mi się nie spać popołudniu! huraaaaa :-)
kasis doczekałaś się wizyty wreszcie :-) kiedy masz następną?
ja dziś koszmar miałam w nocy-nawet nie będę opisywać bo to zbyt dziwaczne i niefajne... na szczęście to tylko sen, ale powiem, że prawie z płaczem sie obudziłam.
co do pogody do była dziś kiepska, padal deszcz łeee, ale to co teraz sięza oknem dzieje nie napawa optymizmem, kupiłąm sobie dziś półbutki a za oknem... znów biało :wściekła/y:
pozdrawiam Was wszystkie i do usłyszyska-dobrej nocki i spokojnych senków:-)

Fasolkaania daj koniecznie znać jak po wizycie! Na pewno wszystko będzie w porządku:)

mlodam ja też myślałam, że mi przeszło, ale dziś znów spałam po południu ;] Efa zaraz będzie się ze mnie nabijać :D :)

Buziaki Dziewczyny! Miłego poniedziałku ( o ile taki może być poniedziałek:))

dzien dobry!

ale u nas naśnieżyło...!

a ja niewyspana, bo ostatnio w nocy nie mogę w ogóle zasnąć...

hej!!!
i po co mi te półbuty!!!! wrrrrrrrr :wściekła/y: kozaki powinnam nowe kupić :wściekła/y:
gdzie ta wiosnaaaaaaaaa:-)ja chcę ciepełko! miłego dzionka Wam życzę!
ja dzis to przed budzikiem się obudziłam ;-) głodna jestem niemiłosiernie, inka zrobiona, pora wrzucić do brzuszka papu ;-)

Hej dziewczyny :)
Do mnie w tym tygodniu ma przyjść paczka z ciuchani ciążowymi bo moje mało które pasują i prawie nie mam juz w czym chodzić. Więc nowy zapas sie przyda ;)

Witam poniedziałkowo :D Oby pomimo burej pogody humory nam dopisywały
Hej dziewczyny :)
Do mnie w tym tygodniu ma przyjść paczka z ciuchani ciążowymi bo moje mało które pasują i prawie nie mam juz w czym chodzić. Więc nowy zapas sie przyda ;)
Co zamówiłaś i gdzie ? Ost. chodziłam po sklepach i ceny masakryczne :(

Na allegro 15 ciuszków w tym tuniki, 2 sukienki, spodnie i bluzki za 200 zł więc za jeden cuszek drogo nie wyszło a mi się podobają :) A i są nowe z metkami..
Na koniec licytacja było ostra ale się udało ;)

kassiaa no rzeczywiscie taniocha ja tez patrze juz powoli po sklepach ale ceny jak z kosmosu .oj sie nabiega,łam dzisiaj robiłam synkowi foto do dowodu bo wyrabiam mu na wyjazd do taty pozdrawiam i miłego poniedziałku

reklama
Hey kochane :-)

Melduję się ;-)

U mnie nadal straszne mdłości... wiem wiem... sama chciałam to mam.... no, ale nie jest z nimi dobrze...prawie nic nie mogę jeść.... wszystko ląduje w kibelku.... nawet pic nie mogę.... niby jak są mdłości, to dobrze.... ale aż takich nie powinnam mieć... jak tak dalej pójdzie, to będę musiała znowu leżeć w szpitalu... nie mam siły :-:)-( ale skąd mam ją mieć jak nic nie jem i mało piję :-:)-( mam nadzieję, że chociaż troszkę odpuszczą :-:)-(

Aha, leżę już trzeci tydzień i wariuję przez to - tylko jeden dzień byłam na uczelni pozałatwiać sprawy.... a tak to zawalam studia :dry::dry: wprawdzie nie mam nakazu leżenia, ale jak leżę na lewym boku, to mniej mi się chce wymiotować :dry::dry: wystarczy, ze siądę lub wstanę i już ląduję w toalecie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Przepraszam, że tak marudzę, ale musiałam się komuś wyżalić :dry::dry:
Buziaki, odezwę się mam nadzieję później :sorry2:

Do góry