reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październikowe Mamy 2010

witam panie brzuszkowe:-D u mnie po swietach swietnie oprócz tego ze w lany poniedziałek był dla mnie lany do suchej nitki nawet majtki miałam mokre :-Dhe ale tak to jest u nas na słynej ulicy gwiazdzistej .pije meliske od 2 tyg i czuje sie siwetnie wyciszona nawet mojemu dziecku sie podoba ze mama mnie krzyczy na nieggo za jego bałagan .ciesze sie ze u was wszytsko oki i wizyty udane ja ide w przyszłym tyg ale bez usg .usg chce zrobic heszcze przed wyjazdem samym by sie upewnic co do płci .mam nadzieje ze tam nic nie wyrosło :wściekła/y:sorki ze czasem przekrecam zdania ale dziecko moje mi pomaga pisac :-)

reklama
Hej dziewczyny jak po swietach ????
JA dzis do pracy na noc:( ale i tak wolne cale swieta mialam wiec narzekac nie moge:)

Vilemo ja pierwsza cieze prowadzilam w Pl wiec doswiadczenia angielskie sa dla mnie nowe i hmmmmm czasem zaskakujace. Mysle ze jestem dla tutejszej sluzby zdrowia wyzwaniem ha ha ha (pielegniarka z zawodu) dla ktorej okreslenie ze wszystko jest OK mowione na kazdym kroku moze byc hmmmm meczace bo dla mnie to nie jest odpowiedzi satysfakcjonujaca. Zawsze mam duzo pytan i z reguly szczegolowych wiec jestem wyzwaniem i meczaca pacjentka ....wiem wiem jestem okropna. Pozatym iedys Kahaaaa mi powiedzila ze jej lekarz powiedzial ze my Polki jestesmy dla nich duzym wyzwaniem bo ciagle pytamy ha ha ha :))))
Jak na razie mam ogolnie rzecz biorac pozytywne doznania poza kilkoma ale te przemilcze. W koncu nawet w Pl mozna spotkac ....pseldo lekarza.
Moj jezyk angielski mysle ze jest ok z tym problemu nie mam. Sadze ze bardziej zgubna jest moja wiedza medyczna na rozne tematy bo wyobraznia bardziej bujna.ehhhhhhhhhh ale coz trzeba byc pozytywnym momo to:))))

Ja moje USG mam 19 kwietnia i juz sie nie moge doczekac odliczam dni:)))) tak sie boje ale wiecie o czym mowie kazda z nas to przechodzi.
Ale fajnie ze co niektore juz po i odetchnely z ulga dziewczyny ciesze sie bardzo razem z Wami:))
Dzis dowiedzialam sie ze moj starajaca sie od 2 lat kolezanka zobaczyla 2 krechy na tescie ciazowym cudowna wiadomosc tak bardzo sie ciesze ze i jej sie udalo:)

Pozdrawiam was

Karen to chyba o mnie mowa:) wprawdzie juz ceny nie pamietam i to były dwie pary, nosze je na zmiane i nie codziennie ale sa ok:) sa bardzo wygodne i czuje sie w nich jak w drugiej skórze:) na pewno za te cene moge polecic

Witam dziewczęta:)
Co do legginsów też takowe posiadam:) wystarczy dłuższa tunika i nie mam mowy o marznięciu, zresztą robi się coraz cieplej i za chwile wskoczymy w zwiewne sukienki:)
Kurde 16ego mam usg genetyczne i już doczekać się nie mogę:) ostatnio zylam tymi zaręczynami w świeta no i teraz powrociłam znowu do odliczania ;)
Również ciesze sie ze Wasze wizyty pozytywne i czekam az bedzie po mojej i też bede mogla Wam się pochwalic, ze wszystko w porządku:) w sumie innej opcji brak trzeba być dobrej myśli:)

hehe no coś tam już wspominałam kiedyś:) No ale pochwale się:) rodzice mojego miśka przyszli do moich i oświadczył się uroczyście:) 5 czerwca ślub cywilny:) w sumie to dzidzia przyspieszyła nasze plany:) oczywiście nie żałuje:) w sumie tyle. Nie żebym nie marzyła wcześniej o jakiś zajebistych zaręczynach nietypowych, ale nie zawsze ma sie w życiu to co się chce, w zasadzie to dziecko to najwiekszy cud i spełnienie marzeń dla mnie:) więc nie ma tego złego co by na dobre nie wyszlo:)

dagisu- gratulacje!! Pokaz pierscionek!:)

My zareczylismy sie w pazdzierniku, dla mnie bylo to totalne zaskoczenie, slub tez w czerwcu, tylko 2011 :) ,~
dzidzia nas nie przyspieszy, za to bedzie slub z chrzcinami:)

Gratuluję dagisu!

Moriam również gratuluję!

Zazdroszczę Wam dziewczyny, ja też bym chciała wziąć ślub - cywilny, bo kościelnego nie uznaję. Ale niestety mój ukochany za ślubem nie jest za bardzo :(

reklama
Do góry