reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

Madlein i Malutka80 mi lekarz na badaniach prenatalnych wytłumaczył, że na tych pierwszych badaniach on i tak nie jest wstanie dokładnie sprawdzić czy z serduszkim jest wszystko w porządku tzn. czy komory rozwineły się prawidłowo itd. i wierze mu. Moja sis była przez niego prowadzona i jej koleżanka też onie bardzo zadowolone. Wchodziłam na badanie pełna obaw bo różnie bywa. Nie musiałam go o nic pytać bo na każde pytanie jakie przychodziło mi do głowy on już zdąrzył odpowiedzieć. Cieszę się, że u wszystkich po wizytach jest ok, oby tak dalej:-). Ja kolejną mam 5 maja i chyba oszaleje do tego czasu:szok:
Życze kolorowych snów i odganiamy koszmary nocne ;-) papatki

reklama
Witam!!

ulisia - super, że już wiecie i wszystko ok!!

lolisza - zawodowo również;)

Lista po raz kolejny uaktualniona, jakby co - zapraszam:)

a ktoś wie co z kasiadove?? nie logowała się od ponad miesiąca...

U nas na razie tylko 2 stopnie, w dodatku postawili rusztowanie na bloku, bo będą malować elewację i balkony, panowie tłuka rurami, przeklinają i zaglądają w okna, a wczoraj walnęli jakąś rurą i n przestawili, wrrrr... chciałoby się uciec na cały dzień na dwór, a na razie nie ma jak:(
Pozdrawiamy! I przestajemy narzekać, bo czujemy się całkiem dobrze;)

Moriam wielkie dzięki za informacje. Skopiowałam i zapisałam na dysku. Dziś rano sprawdziłam i mam przerwę, ale chyba nie taką dużą, bo na szerokość małego palca. Po pierwszym porodzie ćwiczyłam aerobiczną 6. Co sądzisz o tych ćwiczeniach?

Agrafa gratuluję rozpoczęcia budowy domu i zazdroszczę. My dopiero działkę kupujemy i dom to tak za jakieś 3-4 lata będziemy zaczynać budować jak znowu trochę pieniędzy odłożymy, żeby nie brać kredytu na całość.

Wszystkim gratuluję udanych wizyt.

My też budujemy z odłożonych, a mąż to Bob budowniczy, więc buduje samemu. Ja się od pomocy wymigałam ciążą :-).

Kolejną wizytę i usg mam 6.05 i mam nadzieję, że się dowiem kogo niesie bocian, bo wy już wiecie, a mnie zżera ciekawość, Okruszek się nie chce pokazać...no i nie mogę powoli szaleć na zakupach chłopięcych/dziewczęcych, a co najważniejsze toczyć bitew o imię ;-).

hejka dziewczeta,
widze, ze tu same dobre wiesci ostatnio. na szczescie!!! tak trzymac!!!
zazdrosze tym mamusia, ktore juz wiedza co tez bocian im niesie. ulisia gratuluje synka! :-):-):-) my sie dowiemy dopiero 7 czerwca, jesli oczywiscie dzieciaczek nie bedzie zbyt wstydliwy i z duma zaprezentuje co tam ma lub tez czego nie ma!
mnie ostatnio dopadly mdlosci i choroba lokomocyjna, caly pierwszy trymestr przetrwalam bez takich sensacji, a tu nagle teraz. wczoraj jak wrocilam do domu to musialam sie polozyc i mialam wrazenia jakbym sie mocno upila i miala klasyczny helikopter. teraz tez walcze z checia zwrocenia sniadania...:crazy:

Dziewczyny prosze trzymajcie kciuki dzis ide na usg genetyczne.boje sie wiec o 14.30-trzymajcie!!!

agrafa I kahaaa
MAMY TEN SAM TYDZIEN I DZIEN CIAZY:) ALE FAJNIE MIALYSCIE USG GENETYCZNE JUZ?
NO I kASIS i malutka TEZ MAja TEN SAM;p ciekawe ktora pierwsza urodzi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
trzymamy z Okruszkiem!

Napisz proszę potem, co i jak, wymiary Malucha też, bo jesteśmy w tym samym tyg, co do dnia ;-). no i ciekawe, czy się ujawni płeć:-).

iwcia1234 Będę trzymać kciuki:-).Dobrze,że o 14.30, bo ja mam wizytę u gina o 15;-). Mam nadzieję,że przekonam ją,żeby zrobiła mi usg, bo muszę się przekonać,że wszystko jest ok.

reklama
Witam, dziewczynki bardzo gorąco:-). Iwcia1234 trzymam kciuk na pewno będzie wszysko w porządku. Rano obudziło mnie dziś przepiękne słoneczko a teraz zaczyna padać coś co przypomina śnieg:szok:. Własny domek hmmmm ale wam zazdroszczę. My mieszkamy w mieszkaniu mojego taty tak więc nikt nas stąd nie wyrzuci, ale co swoje to swoje, tym bardziej że blok w którym mieszkamy nie ma windy a nasze gniazdko jest na 4 piętrze:baffled: Ale nie marudzę, bo mogłby być jeszcze gorzej. Pozdrawiam serdecznie i 3mam kciuki za dzisiejsze wizyty:-)

Do góry